Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Most a posta került terítékre Makón

Elégedetlenek a makóiak a városban működő két postairoda szolgáltatásával, fogalmazta meg tegnap az önkormányzati képviselő-testület. A nyilvános ülésen kiderült: minden, az ügyfélszolgálatát korábban bezáró szolgáltató újra irodát nyit – van ugyan, amelyik csak havonta egy alkalommal fogadja a makóiakat.
Az előzőhöz hasonlóan tegnap is a város közszolgáltatóinak tájékoztatóival kezdődött a makói képviselő-testületi ülés. Buzás Péter polgármester elöljáróban elmondta: úgy tűnik, eredményesek lesznek az áramszolgáltatóval folytatott egyeztetések is, hiszen már a nyáron ügyfélszolgálati irodát nyit a Démász a város által felajánlott helyiségben – a Dégáz ügyfélfogadójával megosztva.

A Magyar Posta helyi szolgáltatásáról számolt be Szűcs János hivatalvezető. A szakember szerint a feladatok megfelelő ellátásához a makói posta rendelkezik a személyi és tárgyi feltételekkel. Gáspár Sándor képviselő rámutatott: a hivatalok ügyféltere felújításra szorul, és tapasztalta az ügyfélfogadás akadozását is, hiszen egy alkalommal háromnegyed órán keresztül kellett várakoznia. Mágori Józsefné a II. számú postairoda megnövekedett forgalmára és az ott dolgozók helyhiánya miatti körülményes ügymenetre hívta fel a testület figyelmét, Nagy Lajos ehhez kapcsolódva elmondta: a város korábban már ajánlott megoldási lehetőséget a hivatal kibővítésére, ám ez a folyamat az utóbbi időben elakadt. Több képviselői hozzászólás mellett Marosvári Attila még felhívta a vezető figyelmét arra: sok esetben a banki szolgáltatás ügyintézése okozza a fennakadást, ami szervezéssel megoldható lenne. A testület bár elfogadta a cég beszámolóját, de egyöntetűen rámutatott: nem fogadja el a szolgáltatás minőségét. A hivatalvezető ígéretet tett arra, hogy a kritikát továbbítja feletteseinek, s megvizsgálják a panaszokat.

Tájékoztatta a lakosságot az ügyfélszolgálat bővüléséről az Invitel és a T-Kábel is, előbbi rámutatott, továbbra is megnyitják havonta egyszer a makói irodájukat, s fogadja előfizetőit a kábelszolgáltató is. A képviselők kérdésére adott válaszokból kiderült: tervek vannak a kábellel még el nem látott makói utcák lefedésére is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltévedt horgász

Csupán horgászfelszerelés volt annál a román férfinál, akit Csanádpalota közelében, a határvonaltól… Tovább olvasom