Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Munkagépekből loptak több száz liter üzemanyagot, lebuktak

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát négy férfival szemben, akik több munkagépből gázolajat, egy telephelyről pedig gyomirtó szereket loptak Királyhegyes külterületén.
A társaság három tagja 2018. júniusában és júliusában több száz liter gázolajat szívott le különböző munkagépekből. Előfordult, hogy egy negyedik férfi is segítette őket a bűncselekmények elkövetésében, akinek később az üzemanyagot és egy telephelyről lopott gyomirtó szert is értékesítették. A Csongrád megyei rendőrök 2018. augusztus 8-án adás-vétel közben két gyanúsítottat tetten értek a település közelében. Őket és további két társukat előállították. Három férfi ellen lopás, a negyedik feltételezett elkövető ellen lopás és orgazdaság miatt indult eljárás.

A Makói Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampánylufi a mellékvonalak megszüntetése: megmarad a vonat Pitvarosnál

Kampánylufi a mellékvonalak megszüntetése: megmarad a vonat Pitvarosnál
Nem szűnik meg a Mezőtúr-Battonya közötti vasútvonal. A minisztérium cáfolta az országos sajtóban megjelent híresztelést. A szárnyvonal Nagyért, Ambrózfalvát és Pitvarost is érinti. Tovább olvasom