Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Naplemente zsíros kenyérrel

Makó - Naplementenézést szervez a pitvarosi önkormányzat ma. Az érdeklődőket a helyi művelődési központ elé várják este fél 8-ra. Onnan gyalogolnak majd ki az Arany János utcán keresztül a falu határába.
– A múltkor láttam egy napraforgós fotót. Arra gondoltam, milyen szép lenne igaziból látni, mondjuk naplementében – mondta az ötletgazda, Radó Tibor polgármester.

– Azután az is eszembe jutott, az még jobb lenne, ha többen mennénk. Aki csatlakozik hozzánk, egy kellemes esti programra számíthat. Egy kaszált legelőre megyünk, a Kistó környékére. Arra napraforgó is van. A mezőn vagy a tábla szélében biztosan gyönyörű lesz a naplemente. Lehet beszélgetni is. Sőt, önkormányzatunk a résztvevőket zsíros kenyérrel vendégeli meg. Lesz hozzá paprika és uborka is, meg hűtött ásványvíz. Valaki azt írta a Facebookon, hogy jó lenne egy gitár is. Hátha valaki azt is hoz – mondta a polgármester.

A szúnyogcsípések és az esetleg kicsit szúrós növényzet miatt Radó Tibor azt ajánlja a résztvevőknek, zárt cipőben és hosszúnadrágban menjenek naplementenézőbe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak egy tánc volt, és még most is tart

Csak egy tánc volt, és még most is tart
A gyerekek mellett egyre több felnőtt tanul néptáncot a makói Maros együttesben. Csoportjuk a szülői értekezleten alakult, poénból. Ma már nem tudnák elképzelni az életüket e nélkül. Tovább olvasom