Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Nem utazik Tamás Daryl Hannah filmcsillaghoz

Bár meghívták, mégsem utazik Amerikába Daryl Hannah filmcsillaghoz és barátjához a makói születésű egyetemista, Böde Tamás. Az idegenvezetőként is dolgozó, több nyelven beszélő fiatalember volt a sztár tolmácsa a budapesti operabálon.
Mégsem vendégeskedik idén nyáron Los Angelesben a makói születésű egyetemi hallgató, Böde Tamás, akit az amerikai filmcsillag, Daryl Hannah és barátja hívott meg magához. A huszonnégy esztendős fiatalember akkor ismerte meg a párt, amikor idén februárban Daryl a budapesti Operabál sztárvendége volt, ő pedig tolmácsként és kísérőként volt velük két napon keresztül. Erről akkor lapunk is beszámolt. Az idegenvezetőként is dolgozó Tamás fordított nekik a sajtótájékoztatón és az operabálon, városnézésre vitte őket és vacsorázott is velük. Mivel nemcsak angolul, de spanyolul is kitűnően beszél, szót értett a sztár barátjával, a mexikói Xavier Llonguerasszal is, és beszélgetniük is volt miről: kiderült, mindhármuknak szívügye például a környezetvédelem.

Talán emiatt lett annyira rokonszenves nekik, hogy még meg is hívták magukhoz, Amerikába. Tamás akkor lapunknak úgy nyilatkozott: bár nem tudja, hogy ez a pár részéről csupán udvarias gesztus volt, vagy komolyan is gondolták, mindenesetre szeretné őket meglátogatni. Akkor még úgy volt, egyébként is készül az Egyesült Államokba a nyári szünetben, és azt tervezte, programjába beiktat egy látogatást Daryléknél. Időközben azonban megváltozott Tamás programja: kiderült, hogy mégsem utazhat a tengerentúlra, mert a nyár nagy részét Spanyolországban tölti, ahol nyelvet fog tanulni – ösztöndíjjal. Mindezt már meg is írta Daryl barátjának e-mailben – választ azonban még nem kapott rá. Hogy valamikor később lesz-e alkalma bepótolni az elmaradt Los Angeles-i látogatást, egyelőre még nem tudja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz órán át ücsörgött a csatornában

Órákon át kerestek egy otthonából elkóborolt 88 éves asszonyt a rendőrök és a határőrök Makón. Az… Tovább olvasom