Délmagyar logó

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 1°C | 12°C Még több cikk.

Olcsó kampány Makón

Az általunk elért makói pártok valamennyien olcsó és saját zsebből finanszírozott kampányt terveznek, összeget azonban egyikük sem akart említeni. Van, aki inkább a személyes találkozásokban bízik, mások a szórólapra és az újságra esküsznek.
Olcsó, egyszerű kampánnyal igyekszik felhívni magára a figyelmet Makón az MSZP. A szocialisták elsősorban a propaganda hagyományos elemeivel élnek, így az újsággal, melynek első kiadását maguk a jelöltek kézbesítették, illetve a szórólapokkal, hirdetésekkel – mondta el lapunknak a párt makói elnöke, Molnár László. A lap költségeit összeadták, a többit saját igényeik szerint finanszírozzák maguk a képviselőjelöltek. Nagy rendezvény tartására nem készülnek, kisebbek azonban természetesen lesznek még, és sajtótájékoztatóik révén is igyekeznek a nyilvánosság elé kerülni.

A Fidesz is adott és ad ki szórólapokat, hírleveleket, de érezhetően kevesebbet, mint más pártok – tudtuk meg Martonosi Györgytől, a párt helyi szervezetének elnökétől. A kevesebb szóróanyagra a magyarázat: inkább a személyes megkereséseken, találkozókon alapuló mozgósításban bíznak, mint a hirdetményekben. Sajtótájékoztatókat, rendezvényeket azért természetesen tartanak. Ami a finanszírozást illeti, a központi kampány helyi megjelenését, például az óriásplakátokat természetesen a párt finanszírozza, de a többit maguk a listán szereplő vagy egyénileg induló jelöltek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Haverock újra dübörögtek a csarnokban

A nézőszám a tavalyinál valamivel kisebb volt, a hangulat viszont most is kitűnő – így lehet… Tovább olvasom