Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

Őszre kész lesz az új makói bölcsőde

Makó - Felénél tart az építkezéssel a Bodrogi Bau Kft. a makói Búza utcai bölcsődénél.
Az 1000 négyzetméter alapterületű épület 4 gyermekcsoportnak ad majd helyet, 40 férőhelyes lesz. Készül hozzá melegítőkonyha, kiegészül multifunkcionális előadóteremmel, amelynek révén ez az épület válik a térség bölcsődei dolgozóinak képzőközpontjává. Idén szeptemberben nyitnak – hangzott el a tájékoztatón, amelyet Buzás Péter polgármester tartott az építkezésnél. A város azért építtet bölcsődét, mert évről évre nő erre az igény, és lehet arra számítani, hogy ez a tendencia tartós lesz, mert az autópálya elkészülte, a befektetők érkezése révén egyre több fiatal család talál munkát a városban. Makó most két ilyen intézményt működtet, összesen 78 férőhellyel. Ha az új ház elkészül, lesz lehetőség arra, hogy a részmunkaidőben dolgozó anyukák gyerekeit is fogadhassák. A beruházásra 200 millió forintos támogatást nyert a város, 20 millió volt az önerő.

Olvasóink írták

 • 3. katryn 2011. május 10. 18:49
  „Nem jók az értesüléseitek ! ugyanis csak júniustól lesz felvétel egyenlőre még a 34 vezető van kiválasztva a csoportvezetők még nem és a dolgozók sem !!
  Egyébként meg az ott dolgozókat nem tudom értelmezni kedves " egyolvasó" mivel épül és csak a kivitelező dolgozik ott igaz vannak román munkásai is...”
 • 2. tóninéni 2011. május 06. 10:54
  „mondja erre valaki , hogy nem haladunk sehova :-))a parfüm gyár névsorát nem tudod véletlen ?,”
 • 1. Egyolvasó 2011. május 05. 11:58
  „És már az ott dolgozók névsora is megvan.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha orosz, Makón is eltemethetik

Orvosszakértő vizsgálja a Makó közelében talált világháborús katona maradványait. Kiderítik, ki lehetett, vagy legalább azt, hogy milyen nemzetiségű volt. Tovább olvasom