Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Otthon nyomtatták a bankjegyeket, Csongrád megyében is fizettek a hamis pénzzel - fotó, videó

Nyomtatót és papírt vettek, majd munkához láttak. Több boltban is bedőltek a hamis bankjegyeknek.
Hamis bankjegyek kerültek forgalomba a napokban Mezőhegyesen és Battonyán. Több üzletben is fizettek nem eredeti papírpénzekkel - olvastuk a rendőrség honlapján.
 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei december 4-én elfogtak és előállítottak négy dombegyházi férfit, akik a gyanú szerint közel két héttel ezelőtt vásároltak egy nyomtatót, amellyel a szintén erre a célra beszerzett papírokra különböző címletű hamis bankjegyeket nyomtattak. A hamis pénzeket forgalomba is hozták, Battonyán, Mezőhegyesen és Pitvaroson kisebb üzletekben, boltokban fizettek velük. A rendőrség a nyomtatót és azokat a számítástechnikai eszközöket, amelyekkel a bankjegyeket nyomtatás előtt szerkesztették, lefoglalta.
 
Íme egy ezres a nyomtatóból. Több helyen "bevették". Fotó, videó: police.hu

A 18 és 27 év közötti dombegyházi férfiakat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A rendőrség vizsgálja, hogy a csoport tagjai mennyi hamis pénzt készítettek, és hol kerültek még forgalomba az általuk nyomtatott bankjegyek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekek gyógyítására alkalmas műszereket kapott a makói kórház - Galéria

Gyermekek gyógyítására alkalmas műszereket kapott a makói kórház - Galéria
Az adomány a skóciai Robert Burns Alapítvány jóvoltából érkezett Makóra; a pénzt hozzá felerészben… Tovább olvasom