Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Parádés fürdőparty Makón

Mintegy hatszázan szórakoztak a hét végén az idei nyár talán utolsó meleg szombatján a makói termál- és gyógyfürdőben, lapunk fürdőpartyján. Szerencsés előfizetőink ingyen vehettek részt a színes, hangulatos rendezvényen.
Napfény, jó hangulat, hűsítő habok várták olvasóinkat. Fotó: Segesvári Csaba
Lapunk fürdőpartyja, mely egyben a népszerű pihenőhely szezonzáró rendezvénye is volt egyben, ismét óriási sikert aratott. Noha a kora délelőtt picit még hűvös volt, az idő hamar jóra fordult, és ha kánikula nem is, de kellemes meleg csalogatta olvasóinkat a makói fürdőbe szombaton. A jó idő különösen nagy öröm volt számunkra, hiszen augusztus elején az eső miatt le kellett mondanunk a fürdőpartyt.

Szerencsés előfizetőink – bepótolva az akkor elmaradt szórakozást – ingyen vehettek részt a Délmagyarország–Délvilág műsorral, játékokkal tarkított programján, s természetesen az élmény- és a termálmedencét is kipróbálhatták.

Hűséges olvasóinknak igyekeztünk színes, változatos műsorral, és természetesen számtalan ajándékkal, nyereménnyel kedveskedni. Játékos formában megismertettük az érdeklődőket két kiadványunkkal, a Cégregiszterrel és a Megyei Hirdetővel, aerobik-, hastánc- és tékvandóbemutatóval kedveskedtünk, s közben időről időre megpördült a szerencsekerék. Vendégeink ugyanis a bejáratnál tombolajegyet kaptak, amit aztán – attól függően, miként pördítették meg a kereket – esernyőre, tengerészzsákra, bevásárlótáskára, strandlabdára, kulcstartóra, napellenzőre vagy más nyereményre cserélhettek.

Hidasi és Szentpéteri

A fürdőparty vendégei között két illusztris makóival is találkozhattunk szombaton. Egyikük, Hidasi József Brazíliában élő ornitológus professzor a termálmedencében ült, beszélgetett legtöbbet barátaival. Szentpéteri Csilla zongoraművész családjával együtt érkezett, s főként napozott. Ő kedves bejegyzéssel gyarapította vendégkönyvünket.

Természetesen megjutalmaztuk azokat is, akik részt vettek játékainkban. Lehetett például activityzni, különböző figurákat hajtogatni a Megyei Hirdetőből, a Cégregiszter betűiből pedig a lehető legtöbb értelmes magyar szót kellett kirakniuk a vállalkozó kedvűeknek. Ebben a szegedi Rácz Miklós és párja, valamint Szabó Mihályné bizonyult a legtalálékonyabbnak – igaz, otthon rákészültek, de így is bámulatra méltó: 422 szót írtak össze! Miután különdíjukat átvették, elmondták: lapunk minden rendezvényére elmennek, így otthon nyereményeinkből már annyi gyűlt össze, hogy az unokáknak is örömet tudnak vele szerezni. Mindketten szívesen, ráadásul gyermekkoruk óta olvassák lapunkat – a hölgy a Gógy-ír mellékletet, az úr a sportrovatot olvassa legszívesebben, de a helyi hírekre, a programajánlóra is kíváncsiak, a műsormellékletnek pedig különösen örülnek. – Mi még örülünk is, hogy az augusztus ötödiki makói fürdőpartyt elmosta az eső. Akkor ugyanis Horvátországban nyaraltunk, így viszont el tudtunk jönni. Kár lett volna kihagyni! – mondta az asszisztensként dolgozó Szabó Mihályné.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

José Hidasi szívesen tért haza Makóra

Az Amazonas őserdőjének kutatója szívében ma is makóinak érzi magát: a nyolcvanegy esztendős Hidasi… Tovább olvasom