Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Saját portáján hűlt ki egy kiszombori férfi

Kiszombor - Saját portáján, házának ajtóküszöbétől alig egy méterre esett össze feltehetően kedden éjszaka egy 54 éves kiszombori férfi. Mivel nem tudott felállni, reggelre kihűlt, és meghalt.
A kiszombori Börcsök Andor utcán járók értesítették a mentőket és a rendőröket tegnap reggel, hogy egy férfi fekszik saját udvarán mozdulatlanul. A helyszínre érkező mentősök már csak a halál tényét tudták megállapítani – az ok kihűlés.

Tuczakov Szilvánától, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől tegnap megtudtuk: a szerencsétlenül járt 54 éves férfi valószínűleg kedd éjszaka elesett az udvaron, és nem tudott felállni, emiatt hűlhetett ki a szervezete.

Az idegenkezűséget a rendőrség kizárta. A haláleset körülményeit a Makói Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja.

A szomszédoktól megtudtuk: az évtizedek óta egyedül lakó férfi rendkívül szerény körülmények között, rokkantnyugdíjasként élt. A faluban azt beszélik, hogy a férfi nem vetette meg az italt, így nem zárható ki, hogy az alkoholnak is köze volt eleséséhez, eszméletvesztéséhez.

– Jó szomszéd volt, nagyon megrázó, ami vele történt – mondta szomszédja, Szalontai Károly. – Teljesen egyedül lakott a házban, talán édesanyja él még valahol, úgy tudom, nincs gyermeke. Korábban Szegeden dolgozott, de szembetegsége miatt leszázalékolták, azóta csak a nyugdíjából élt.

Semmi probléma nem volt vele, adóssága sem volt sehol, és a pénzéből is mindig csak annyit tartott magánál, amire feltétlenül szüksége volt, otthon semmilyen vagyontárgyat nem tartott, így biztos, hogy nem rablótámadás volt az ok.

Olvasóink írták

  • 2. valaki 2008. január 15. 18:27
    „Én azt sem zárom ki,hogy esetleg a gyilkos sz.Sándornak köze van a szomszéd halálához is!”
  • 1. kopó 2008. január 12. 03:20
    „Ki gondolta volna hogy a somszéd 3 nap múlva szintén meghal és ráadásul a saját tesója szúrja mellbe.Tizen éve a felesége nyakát vágta el most meg végzett a tesójával.Nyugodjon békében mind a kettő.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját udvarán esett el és hűlt ki egy kiszombori férfi

Kiszombor - Saját házának udvarán talált holtan egy kiszombori férfit tegnap a reggeli órákban… Tovább olvasom