Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Suchmann az összefogásról

A jövő az összefogásé, kistérségi szinten is – jelentette ki Makón Suchmann Tamás, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, aki a helyi polgármesterekkel egyeztetett az elkövetkező évek költségvetési lehetőségeiről.
A jövő az összefogásé, kistérségi szinten is – jelentette ki Makón Suchmann Tamás, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára, aki a helyi polgármesterekkel egyeztetett az elkövetkező évek költségvetési lehetőségeiről. Elmondta többek között, hogy a Nemzeti fejlesztési terv 2007–2013 közötti szakaszában is nagyon sok olyan pályázati forrás szerepel majd, amit közösen sokkal könnyebben érhetnek el a települések.

Ám az együttműködésnek természetesen nemcsak pénzben mérhető a hozadéka, hanem például pluszinformációkban, nagyobb közigazgatási-szervezési szakszerűségben is. Hozzátette: a makói kistérség településeit szerencsére már nem kell győzködni az összefogásra, inkább csak segíteni ötletekkel, javaslatokkal – igaz, a polgármesterek közül voltak, akik megjegyezték, hogy a pályázati önerő előteremtése sokszor még közösen is nagyon nehéz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ígéret az M43-asra, Makón

Kiss Imre Aranyhagyma-díjas gazdálkodóhoz és a Hagyma Kft. Bárány utcai telephelyére látogatott… Tovább olvasom