Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Szabályos vonású hölgy egy makói padon - fotó

Fedetlen keblekkel kínálta bájait egy szabályos vonásokkal rendelkező hölgy a minap Makó egyik parkjában, az egyik padon. Még mielőtt bárki erkölcsrendészetért kiáltana, az előbbieket annyival ki kell egészítenünk: az illető egy valaha minden bizonnyal szebb napokat látott próbababa volt, pontosabban annak kissé ütött-kopott felsőteste - végtagok nélkül.
Messziről azért érdekesen mutatott. Közelről pedig békésen – a mellette ülő padon nyugodtan beszélgettek, nem zavarták őt, őt sem zavarta senki a kellemes nyári napsütésben. 

Azt a rejtélyt, hogy miként került a parkba, sokan próbálták megfejteni a legismertebb közösségi oldal makói vonatkozású csoportjában. Volt, aki azt gondolta, a hölgy a párját várja – a felhívásra akadt is egy jelentkező. Más azt, előző este nagy buli volt, és szegényt egyszerűen faképnél hagyták, esetleg elcsavargott. Egy biztos, többek szerint magányosnak tűnt. Volt, aki a mai fiatalságot kárhoztatta, mondván: micsoda dolog, hogy még csak haza sem kísérték, sorsára hagyták az átmulatott éjszaka után.
Várakozás. FOTÓ: SZABÓ IMRE
Várakozás. FOTÓ: SZABÓ IMRE
A valóság persze alighanem a fentieknél jóval prózaibb: a közeli főtér csipkesorán több divatáru-üzlet is található, alighanem ezek egyikéből dobták ki az egyik szemetes konténerbe, aztán tréfás kedvű fiatalok meglátták, kivették – a többit már tudjuk. Az újrahasznosítás mindenesetre sikeres volt: amikor másnap megint arra jártunk, a próbababa már nem volt a padon. Ki tudja, hová lett? Ha valaki látja – mondjuk egy parkban, egy padon – , legalább öltöztesse fel szegényt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagylaki elkerülő átadása óta hallani a madárcsicsergést, 3,6 milliárdot ér a tábla

A nagylaki elkerülő átadása óta hallani a madárcsicsergést, 3,6 milliárdot ér a tábla
Igen drága, 3,6 milliárdos értékű közlekedési tábla tövében tartott kedden sajtótájékoztatót Lázár János honatya és két polgármester, az apátfalvi Szekeres Ferenc és a magyarcsanádi Farkas János Makó határában. Tovább olvasom