Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 21°C | 30°C Még több cikk.

Szavazás előtti zűrzavar Makón

Akár 3000 embert is félretájékoztathattak a szavazás helyéről a kézbesítők.
A pontos számot nem tudni, de a szavazóhelyek áthelyezésében érintettek száma alapján akár 3000-en is lehetnek azok, akiket félretájékoztattak Makón a vasárnapi szavazás helyéről a kézbesítők, akiket a városháza bízott meg az értesítők postaládába dobásával – hívta fel a figyelmet Kruzslicz-Bodnár Gréta, a helyi választási iroda vezetője.

Megírtuk, a május 26-i uniós választás alkalmával a 23-ból 4 makói szavazókörben a megszokottól eltérő helyen lehet majd voksolni.
 

A 4. szavazókör a Búza utcai bölcsődéből, illetve az 5. a Justh Gyulai utcai orvosi rendelőből az ugyanebben az utcában lévő nyugdíjasklubba került át, a 17-es a Máltai Szeretetszolgálat Liget utcai épületéből a Tinódi utcai volt vízműszékházba, a 23-as pedig a Kassai utcai óvodából a Munkás utcai idősklubba.

Az erről tartott sajtótájékoztatón másfél hete az is elhangzott: az érintett ingatlanokba külön tájékoztatót is küldenek. Ezeket azonban a kézbesítők szerte a városban máshová vitték ki, olyan helyekre is, amelyeket nem érint az áthelyezés.

Az irodavezető most azt mondta, aki ezek után nem biztos abban, hova kell mennie, ellenőrizheti ezt a központilag kiadott értesítőn, vagy érdeklődhet az irodán a 62/511-820-s, illetve a 62/511-826-os telefonszámon. A szavazókörökben is lesz utcajegyzék, így ott is lesz mód az egyeztetésre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly a medve is errefelé kanyarodott: Csanádalbertin szeret a málna

Tavaly a medve is errefelé kanyarodott: Csanádalbertin szeret a málna
12 mázsa gyümölcs termett a telepítés évében Csanádalberti málnaültetvényén, tavaly már húsz mázsa. A csepegtető öntözővel ellátott területet közmunkások gondozzák, a bevételt visszaforgatja az önkormányzat. De mit keresett erre a medve? Tovább olvasom