Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Szoros versenyben nyert Nyergesné Csanádpalotán

Csanádpalota - A függetlenként, de a Fidesz támogatásával indult Nyergesné Kovács Erzsébetet választották a vasárnapi időközi polgármester-választáson a város élére a csanádpalotaiak.

A verseny szoros volt, hiszen Nyergesné 609 voksot kapott (43 százalék), míg a második helyezett Debreczeni István 532-t. A tisztségért egyébként összesen hatan indultak.

– Holnaptól új élet kezdődik számomra és Csanádpalota számára is – mondta lapunknak az új polgármester. Azzal folytatta, el fogja felejteni azokat a rossz dolgokat, amelyek a kampány idején érték. Reményei szerint jól együtt tud majd dolgozni a képviselő-testülettel, de keresni fogja ennek lehetőségét az eddigi ellenfelekkel is, hiszen a város érdeke a legfontosabb. Köszönetet mondott támogatóinak, segítőinek és Lázár János honatya-miniszternek. Az első dolga az lesz, hogy a városházán megismerkedjen azokkal, akiket még nem ismer, és az átadás-átvétel után tudja megmondani, mi lesz a legsürgetőbb feladat.

Az időközi polgármester-választást azért kellett kiírni, mert a kisváros előző vezetője, Kovács Sándor az év elején súlyos betegségben elhunyt. A képviselő-testület összetételét a választás nem érintette.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak helyiek ellenőrzik a maroslelei utakat

Csak helyiek ellenőrzik a maroslelei utakat
Bár a hivatalos bejárás elmaradt, helyi civilek holnap összeírják, hol milyen gond van a szennyvízcsatornázás után helyreállított utakkal Maroslelén. Tovább olvasom