Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Támogatja a Fidesz a makói fürdőberuházást

Makó - Támogatja az ellenzéki Fidesz a makói fürdőberuházást – jelentette be a párt makói választókerületi elnöke. Mágori Józsefné megérti a kétkedőket is, de úgy véli, a városnak nincs más lehetősége, mint a fürdő fejlesztése.
Támogatja a Fidesz a makói fürdőberuházást – jelentette be Mágori Józsefné választókerületi elnök. Az önkormányzati képviselő korábban sem ellenezte a fejlesztést, emlékezetes azonban, hogy a városban nagy vitákat váltott ki az önkormányzat beruházási ötlete; még petíciót is indítottak olcsóbb, szerényebb változatot követelve – a Fidesz ugyanakkor az aláírásgyűjtésben sem vett részt. Mágoriné elmondta: a Fidesz általában is a fejlődés mellett áll, az pedig külön öröm, hogy Makón az 50 évvel ezelőtt épült és komolyabb felújítások híján mostanra leromlott épületegyüttest a pályázati sikernek köszönhetően hamarosan új váltja fel. Azt is örömmel nyugtázta a választókerületi elnök, hogy a Kossuth-díjas, világhírű építész, Makovecz Imre egész Kelet-Európában egyedülálló fürdőt tervezett Makóra, ami várhatóan megélénkíti a turizmust és gazdasági fellendülést hoz.

Mágoriné szerint a fürdőt mindenképpen fejleszteni kell. Fotó: Karnok Csaba
Mágoriné szerint a fürdőt mindenképpen fejleszteni kell.
Fotó: Karnok Csaba

Mágori Józsefné ugyanakkor hangsúlyozta: azt is megérti, hogy a városban sokan bizonytalanul fogadták a fejlesztést. Egyetért azokkal, akik azt mondják, jobb lett volna ezt sokkal korábban meglépni, és azzal is, hogy vannak, akik felvetik: korábban a pályázati elképzelést úgy tárta a közvélemény elé a városvezetés, hogy az önerő 5 százalékos lesz – nem 50, ami egyeseket aggaszt, túl nagy tehernek vélik. Ám mindezzel együtt is úgy véli: Makónak nincs más választása, mint a gyógyvízre és a gyógyiszapra épülő fürdő fejlesztése, ezért szerinte mindenképpen támogatni kell a beruházást.

Olvasóink írták

84 hozzászólás
 • 84. ki hisz ezeknek.. 2008. október 04. 12:04
  „1 KUTYÁK!”
 • 83. tibcsi007 2008. szeptember 29. 22:32
  „Na azért a járda projekt se volt kutya ott is tünt a lecsó rendesen!!!!”
 • 82. lali1974 2008. szeptember 29. 22:29
  „hát én is tudok makón egy két házat amit makóváros pénzéből épült ,meg játszótér az udvarban,igaz ez nem a fürdő de lehet hogy hosszútávon Makovecz megbízást kap a vezetőink gyerekei házának tervezésére is!”
 • 81. Béla01 2008. szeptember 29. 22:24
  „kedves citrom01 az itteni vezetők inkább hülyének nézik az embert mint butának, hivatalban korrupció spekuláció törvények áthágása törvénytelen adó behajtások és ez legális Makón ma is az egyik ismimen próbálták a kommunális adót teljesen jogtalanul minden törvényt megkerülve behajtani,nem egyedi eset ez csak ez az ismim nagypofájú és nem ő az egyetlen csak a többiek fizetnek lehajtott fejjel mert vagy félnek vagy birkák ezzel élnek itt vissza,és a sok kis adónk szépen elvándorol egy két hivatalnokuk vezetőnk ház építésébe,meg zsebébe”
 • 80. citrom01 2008. szeptember 29. 22:03
  „Macilaci! Mégis a begyöpesedett makói polgárok szavazatára voltál éhes .És lehet az ilyen politikusokból lett elege a makói fiataloknak ,mert itteni vezetök teljesen butának és félrevezethetőnek tartják saját választoikat.Sajnos nem tudjuk megköszönni képviselői munkásságát,mert a képviselő a város lakóinak az érdekét képviseli. Sajnos nem tudják felfogni ,hogy nem a fürő ellen vagyunk ,csak annak egy olcsobb felújjitása mellett.Ha valaki nem eggy monumentális építmény mellet szavaz az már begyepesedett?”
 • 79. fleto666 2008. szeptember 29. 20:03
  „Szerintem ez az acsarkodás tök felesleges itt,Makón már túlzásba van víve a virág a fürdő meg minden.Személy szerint én elzavarnák mindenkit a halál náthás faszára a polgármesteri hivatalból sógor koma jóbarátokat,meg próbálnák működő közigazgatást elérni és majd ez után vitatkoznék fördőn meg mi egymáson ez az egymás köpködése arra jó hogy eltereli a valós problémákat és van a kis embereknek miről beszélni!!!!”
 • 78. Dolgozó 2008. szeptember 28. 20:31
  „Munkanélküli! Jobban járnánk ha ,inkább dolgoznál és nem feketén , és a te béredből is vonnák a külömböző járulékokat!”
 • 77. macilaci 2008. szeptember 28. 20:11
  „17. hozzászólás Gyuszika 2008.09.23. 13:03

  Ennyi értelmi fogytékost mint amennyi Makón van...nem csoda, hogy tömegesen költöznek el a fiatalok. Mert az ilyen begyöpösödött régi rendszer maradványai nem tudják felfogni, hogy nincs más esély a fejlődésre..
  A hülyeség rendszerfüggetlen...A többi az nagyon igaz !!”
 • 76. Munkanélküli 2008. szeptember 28. 16:23
  „Kérem hadják már Mágoriné Andreát, hogy hagy tegye már a dolgát.
  Ő az egyedüli aki az utca emberét is meghallgatja.
  Hajrá Andrea!!!”
 • 75. morci 2008. szeptember 26. 08:16
  „Mellényúltál apukám! Nem voltam és nem leszek sosem a beosztottad!Én munkaadó vagyok! Nem vagyok beteg sem és nem orrolok rád! Csak egyszerűen ismerlek!!! És ez pont elég.......”
 • 74. Kávási Mihály 2008. szeptember 26. 08:08
  „Kedves Morci!
  Igazad van! Máris utálnak. Utálnak azért, mert a fizetésért munkát kérek, mert a langyosvízből kibillentem a nem dolgozókat, mert nem tűröm a kókányt és minőséget kérek, mert szabályokat állítok fel, mert a bürokratikus falat építőkkel szembeszállok, mert eredményt várok el. Mert elvárom, hogy a munkatársaim ne intézzék az ügyeket, hanem elintézzék, elvárom, hogy rendet tartsanak maguk körül.
  Valószínű, hogy te is voltál már beosztottam és a tapasztalataidat ekkor szerezted. Ezért orrolsz rám.
  Eljutott hozzám, hogy beteg voltál/ vagy. Kívánom épülj fel a betegségedből!”
 • 73. macilaci 2008. szeptember 26. 06:27
  „Okos! Ezt az összesküvéselméletet azért jól kitaláltad. Javaslom válts nevet! Vagy bővítsd ki a kört,mert Bin Laden és az amerikai elnök még nincs benne. De legalább az Orbán közbenjárását ne hagyd ki.
  A lényeget kell látni. Ismét elment egy ember. Tovább csökken a diplomások, a munkaképesek tábora a városban. A maradék meg olyan mint ti. Nyugdíjas, alulképzett, munkanélküli, ........ Akármilyen is, de a városért szólalt fel névvel. Ellentétben veletek, akik névtelenül mocskolódtok.”
 • 72. jaigen 2008. szeptember 25. 20:28
  „Ugye ott Szentesen a Szirbik (MSZP) a góré?

  Talán az sem véletlen, hogy Kávási ott fürdőfőnök?

  Jó előképzés a makói fürdőre.
  CSak közelebb lesz ez, nem?”
 • 71. zolcsi44 2008. szeptember 25. 18:37
  „Miért bántjátok Kávásit jo fej, csak nem ismeritek eléggé. "okos"-nak te jol informáltnak hiszed magad, pedig csak tusko vagy , még pedig akkora, hogy ha betenének egy gőz mozdonyba felfütenéd Moszkváig.
  "morci" te miért bántod, honnan tudod, hogy nem akart jot a városunknak???”
 • 70. morci 2008. szeptember 25. 18:22
  „Nem baj ,majd szentesen is magadra haragítassz egy csomó embert, előbb utóbb kiismernek és kiútálnak! Öregségedre már nyilván nem változik meg a stílusod? Pedig visszafoghatnál az arcból!!”
 • 69. Okos 2008. szeptember 25. 16:16
  „Buzás színfalak mögötti kérésére Mágoriné intézte el Magyar Annánál, hogy Kávásinak munkahelye legyen. Kávásinak sem vállalkozói, sem alkalmazotti megbízást nem sikerült kizsarolnia Buzásból a civil kezdeményezésével.
  Mágoriné így tett egy szivességet Buzásnak azért cserébe, mert Buzás odaengedte a kötvényeskondérhoz. A Buzás-Mágoriné ikrek jól söprögetnek a jobb oldalon. Ki marad állva?”
 • 68. Kávási Mihály 2008. szeptember 25. 15:51
  „Tisztelt Segítség!
  Köszönöm kérdésedet. Mivel Makón sem vállalkozási megbízást, sem munkahelyet nem tudtam találni jelenleg a szentesi területi kórház főmérnökeként dolgozom.
  A rengeteg feladatom egyike a szentesi Gyógyfürdő vezetése.
  Távolból rátekintek a makói hírekre és várom a fejleményeket.”
 • 67. Kispumpa 2008. szeptember 25. 15:20
  „eagle

  Lenyűgöz, hogy egyedül okosabb vagy mint a makói közélet összes szereplője együtt.
  Kérlek, vezess ki minket ebből a szörnyűséges szellemi posványból, légy az új Nap Makó egén!

  A napfelkeltét kezdd úgy, hogy mondasz egy fejlesztési ötletet.”
 • 66. eagle 2008. szeptember 25. 13:26
  „sajnálatos hogy makón pártállástol független ilyen szerény a döntéshozok szürkeállománya ,és semmi kreativ egyedi ötlet nincs ammire valóban megérne enyi pénzt áldozni mert szerintem ez kidobot pénz.illit volna a lakkoságot megszavaztatni ilyen nagy volümenü beruházásról mert ha valoban bebuknak az anyagi vonzatát a város lakói viselik.amivel 1etértek valamere valoban el kell indulni csak szerintem ez 1 akácos út ha...... de sok a tüske.”
 • 65. Segitség 2008. szeptember 24. 21:38
  „Hol van Kávási?”
84 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállítás a tragédia árnyékában Makón

Makó - Magányos ember áll a borongós, sötét tónusokkal megfestett Maros-parton – ez a makói Szántó János egyik új képe, amelyet felesége nyári halála óta festett. Tovább olvasom