Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Tetten érték a nőt – öngyilkos lett

Öngyilkos lett egy középkorú nő a Makói Rendőrkapitányság előállító helyiségében tegnap kora délután. Azért vitték be, mert a Széchenyi téri DM-üzletben bolti lopáson érték. A jól szituált asszony egy közeli faluban lakott, büntetlen előéletű volt. Valószínűleg a szégyenérzet miatt vetett véget életének.
A nőt dél körül a Széchenyi téri Drogeria Marktban érték tetten, amint különféle piperecikkeket próbált meg elvinni fizetés nélkül. A kihívott rendőr a gyanúsítottat a rendőrkapitányságra vitte. Ott, az előállító helyiségben lett öngyilkos.

Ilyen esetekben egyébként négyórás időtartamra lehet előállítani a gyanúsítottat, úgy tudjuk, jelen esetben is ez történt. A nő röviddel beérkezése után vetett véget életének önkezével, amikor néhány percre magára maradt – hogy milyen módon, arról a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, M. Toronykőy Márta főhadnagy nem adott felvilágosítást. A helyszíni szemle során megjelent a büntetés-végrehajtási ügyész, valamint az igazságügyi orvos szakértő. Megállapították, hogy öngyilkosság történt, kizárták az idegenkezűséget.

Információink szerint a középkorú nő az egyik Makó környéki községben élt. Jól szituált és büntetlen előéletű volt, azaz nem áruházi szarka, ráadásul az eltulajdonított illatszerek csekély értéket képviseltek. Búcsúlevelet nem hagyott hátra.

Mindebből úgy tűnik, talán a szégyenérzet miatt lehetett öngyilkos.

Az üzletben egyébként sem a biztonsági őr, sem az eladók nem nyilatkoztak nekünk – csupán annyit tudtunk meg, hogy az akkor dolgozó eladókat nap közben hazaengedték, mert a történtek lelkileg nagyon megviselték őket.

Az eset körülményeit – különösen az esetleg felmerülő rendőri mulasztás kérdését – szakértő bevonásával vizsgálja a szegedi katonai ügyészség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Békés vasárnap a legkisebb faluban

A megye legkisebb falujában, a négyszáznyolcvan lelkes Kövegyen csendes kampány után, békésen… Tovább olvasom