Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Titokban újul meg az MDF

Sikeresnek ígérkezik a Magyar Demokrata Fórum újjászervezése Makón. Mihály Zoltán, a rendszerváltás utáni első térségi országgyűlési képviselő lapunknak elmondta, a minap megtartott találkozón többen is írásbeli nyilatkozatot tettek amellett, hogy a párt tagjai szeretnének lenni.
Ugyanakkor azt nem árulta el, mennyien vannak. „Éppen elegen vagyunk" – mondta. A nyilatkozatokat tegnap postára adta a szervező. Ha az MDF visszaigazolja a jelentkezéseket, meghirdetnek egy tagtoborzót és egy alakuló gyűlést, ahol megválaszthatják a tisztségviselőket. Mihály azt mondta, számítanak a korábbi MDF-esekre is – akiknek tagsága a szervezet feloszlatásakor megszűnt – de azok, akik rosszat mondtak Dávid Ibolyáról, várhatóan nem jelentkeznek. A szervező szerint az önkormányzati választásokig talpra kell állítani a szervezetet.

Szentesen is elkezdődött a szervezés. Aki a szóba jöhető tagokkal keresi a kapcsolatot, még mindig nem szeretné, ha a neve megjelenne az újságban. Úgy látja, az emberek az elmúlt évtizedben kiábrándultak a közéletből, most pedig riasztják őket a megszorító intézkedések és a körülöttük kialakult polémiák. Azért nem adja fel; akkor lép a nyilvánosság elé, ha lát reményt a sikerre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb temetőbotrány Makón

Ismét panasszal jelentkezett a makói belvárosi római katolikus egyházközség temetőjével kapcsolatban… Tovább olvasom