Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Tizenötödik születésnapját ünnepelte a Mi-Ki

Makó - Csepregi Éva volt a sztárvendég tegnap a festék-nagykereskedelemmel foglalkozó makói Mi-Ki Kft. tizenötödik születésnapját köszöntő rendezvényen a városi sportcsarnokban.
A három megyébe szállító, az üzletágban regionálisan meghatározó jelentőségű cég ügyvezetője, Miskolczi József lapunknak elmondta: mintegy kétszáz kereskedelmi partnerüket hívták meg és látták vendégül, akik jó néhány hazai festékgyár kínálatából kaphattak ízelítőt.

A társaság egyébként ötvenöt embert foglalkoztat, százötven-kétszáz üzletbe szállít, és idén 1,3 milliárdos nettó árbevételre számít.

Olvasóink írták

 • 7. Janipiktor 2008. július 05. 16:09
  „Több ilyen cégre és emberre lenne szüksége a városnak!Gratulálok.”
 • 6. triatlonos 2008. július 05. 13:20
  „Igazán örülök a Mi-Ki Kft sikereinek, egyrészt azért, mert Józsi a tanitványunk volt, másrészt mint sikeres vállalkozót visszahivtuk az iskolába, hogy beszélgessen a fiatalokkal a vállalkozásukról, annak gondjairól, a kezdetekről. Rendkivül élményszerű alkalommal meggyőződhettünk arról, hogy a legfontosabb az álhatatosság, a kitartás, és a rengeteg munka. Az utóbbit senki nem irigyli, csak a pénzt. Tudatosan felépitett, profin vezetett cég, ahol mindig az első a vásárló! Ilyen cégből van kevés, ezért példaértékű. Mivel a kezdetekkor azt határozták el, hogy mindennel foglalkoznak, csak festékkel nem, ahhoz képest elég jó a pálya, és a határ a csillagos ég. Minden vállalkozással kapcsolatban eszembe jut Józsi gondolata: amikor visszakaptuk ´91-ben a Faárúboltot üresen, csak toporogtunk az udvaron, és nem tudtuk, hogy mihez kezdjünk! Ahhoz képest sikerült! - amihez őszinte szivvel gratulálok!”
 • 5. makói 2008. július 04. 22:48
  „A cikk az gyatra 2 mondatos,szerintem több is belefért volna!!A cégnek grattulálni tudok én is !További sok sikert!!”
 • 4. jodó 2008. július 04. 22:37
  „Nagy dolgok ezek a mai világban! Úgy lenni sikeres vállalkozó,hogy közben segítenitudó EMBER maradjon valaki az nagyon dícséretes dolog!! :) Józsit ismerem kamaszkora óta ,ő egyszerűen ilyennek született,a személyiségét nem torzította el a pénz. További sok sikert neki,és kollegáinak!!! :)”
 • 3. jajaja 2008. július 04. 13:27
  „Miskolczi Józsi nagyon rendes ember szerintem is!”
 • 2. Károly 2008. július 04. 09:55
  „Gratulálok én is!
  Az előttem szóló már leírta azokat amiket szerettem volna.
  Régi barátságunk miatt is kívánok nektek nagyon sok sikert a továbbiakban.
  Remélem a 30 évesre engem is meghívtok majd!!DDD”
 • 1. Makói Mentős 2008. július 04. 09:01
  „Gratulálok a kerek évfordulóhoz. Azon felül hogy egy korrekt cégről van szó,még segitenek is ahol tudnak. A szűkös anyagi háttérrel gazdálkodó Makói Mentőállomás is a MIKI KFT segítségével,hozzájárulásával lett 15 év után kifestve. Köszönet érte a cégnek.Az ilyen önzetlen cselekedet, a mai világban már nagyon ritka.Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a mesterek munkáját, azért hogy mi tiszta szép helyen tudunk dolgozni. Ők sem vártak el érte semmit.Mégegyszer köszönöm,és sok sikert a továbbiakban is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem fogadták el a makói képviselők a posta tájékoztatását

Makó - Úgy döntött tegnap Makó önkormányzatának képviselő-testülete, hogy a Raiffeisen Bankkal köt… Tovább olvasom