Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Túl lassan lopták a vasat a lomha makói tolvajok - fotók

Több mint 1 mázsa vashulladékot akart ellopni egy makói telephelyről két helybeli férfi. Még távozásuk előtt a rendőrök tetten érték és elfogták őket.

A gyanúsítottak március 21-én 11 óra körül jutottak be az ingatlan területére, amelynek kazánházában csaknem 120 kilogramm vashulladékot készítettek össze. Idő közben állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre a besurranókról. A közelben lévő és néhány percen belül helyszínre érkező körzeti megbízott és járőrtársa tetten érte a lomha tolvajokat. Őket elfogták és a Makói Rendőrkapitányságra előállították.

Túl lassan lopták a vasat a makói telephelyről - GALÉRIA. Fotó: police.hu

A 28 és a 32 éves férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellenük lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A makói nyomozók a napokban bíróság elé állítás javaslatával továbbították az ügy iratait az illetékes ügyészségre - írta a police.hu. Itt olvashat egy sokkal nagyobb formátumú és sikeres külföldi vaslopásról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öten robotolnak a makói kandallógyárban, köztük a ponthegesztő Kuka

400 ember mellett öt robotnak is munkát ad a makói kandallógyár. A három hegesztő és két festő mellé hamarosan anyagmozgató érkezik, majd egy komplett okosgyár. Tovább olvasom