Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Újabb fotók mosolyalbumunkba

Makó - Készül idei mosolyalbumunk a babákról: hétfőn Makón 131 apróságot hoztak el a büszke szülők, nagyszülők a városi fürdő új épületének előcsarnokába. A fotózást ki-ki vérmérséklete szerint tűrte – a legtöbb képen azért felhőtlen gyermekmosolyt láthatnak majd olvasóink.
– Csak neked, a te kedvedért hoztunk egy különlegesen puha fotelt. Gyere, próbáld ki, milyen kényelmes! – invitálta mosolyogva az apróságokat Pintér Melinda kolléganőnk arra a nagy babzsákra, amire rá kellett ülniük, hogy fotóriporterünk, Miskolczi Róbert lencsevégre kaphassa őket mosolyalbumunk számára. A fotózás helyszíne ezúttal a városi fürdő egyszerűségében pompás új épülete volt – ide érkeztek a gyerekek szüleikkel, nagyszüleikkel együtt. A fényképezésre kijelölt apró teremben két reflektor is égett, ennek ellenére a csöppségek többnyire hősiesen tűrték a fotózást. Volt, aki apró plüssállatot kért hozzá, de volt, akinek elég volt anyu vagy apu biztatása, nevetésre ingerlő incselkedése is. A huszonkét hónapos Erdélyi Hajnalka például fotómodelleket megszégyenítő mosollyal ajándékozott meg bennünket, a két esztendős Balogh Víg Zente ezzel szemben tartotta magát ahhoz, hogy ő bizony már komoly legény, ezért ennek megfelelő határozott ábrázattal, bátran nézett az objektívbe. Persze idén is voltak, akiknél eltörött a mécses – nem mindenki szereti, ha fotózzák.

Gina és édesanyja, Kókai Noémi a fotózásra várva. Fotó: Miskolczi Róbert


Az idei makói babafotózás legkisebb babáinak egyikét, a Ginának becézett Jankó Georgia Noémit busszal, kiszombori otthonukból hozta el édesanyja, Kókai Noémi. A csupa rózsaszínbe öltöztetet kislány gyönyörű kék szemével hívta fel magára a figyelmet, amit – mint megtudtuk – a nagyapjától örökölt. Az ifjú hölgy amúgy nyugodt természetű, csendes, mosolygós baba. Édesanyja jellemzésére a fényképezés ideje alatt sem cáfolt rá, derűsen nézte, mi történik körülötte. Az is kiderült róla, hogy nagyon szeret beszélni, gügyögni és mindenre figyel, érdeklődő. A hat és fél kilós csöppség kedvenc játéka különben egy zöld színű, kerek csörgő, ami elő is került a fotózás után. Gina a szülés előtt Szegeden, pénztárosként dolgozott édesanya és a kamionosként az utakat rovó büszke apa, Jankó János első gyermeke, de úgy tervezik, lesz testvére. Legközelebb talán már őt is lefotózzuk.

További fotózások

Kistelek: november 6. (ma) 14–17 óráig, rendezvényház, Kossuth u. 5–7.
Csongrád: november 6. (ma) 14–17 óráig, művelődési központ, Szentháromság tér 8.
Szeged: november 7., 8., 9. (szerda, csütörtök, péntek), 11–17 óráig, Játékdzsungel, Pulz u. 33.
Mindszent: november 9. (péntek), 14–16 óráig, művelődési ház, Szabadság tér 37.
Hódmezővásárhely: november 12. (jövő hétfő), 12–17 óráig, Family Center, Interspar, Kaszap u.
Mórahalom: november 12. (jövő hétfő), 14–17 óráig, Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei út 1.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói válaszok a bőrszínkérdésre

Makó - A makói romák állítják: a vasárnapi diszkóbaleset is amiatt következett be, mert ők nem mehetnek be a helyi diszkókba. Tovább olvasom