Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Választási vita Makón

A helyi televízió és rádió által élőben közvetített nyilvános vitára hívta ki az MSZP makói szervezete Martonosi Györgyöt, a Fidesz-MPSZ parlamenti képviselőjelöltjét.
A helyi televízió és rádió által élőben közvetített nyilvános vitára hívta ki az MSZP makói szervezete Martonosi Györgyöt, a Fidesz-MPSZ parlamenti képviselőjelöltjét. A Buzás Péter szocialista képviselőjelölttel megtartandó vitáról Molnár László, az MSZP helyi elnöke azt mondta sajtótájékoztatóján: eddigi kampányuk szellemisége jegyében pozitív, az eredményekről, programokról és a makói térség céljairól szóló szópárbajra invitálják ellenfelüket. A vita időpontjául április 6-át javasolják, ám erről és minden további részletről készek egyeztetni.

A vitára invitáló levelet Molnár László a minap személyesen és postai úton is eljuttatta a Fidesz képviselőjelöltjéhez. Martonosi György a kezdeményezésről úgy nyilatkozott lapunknak: elfogadja a kihívást, készen áll a vitára, ugyanakkor azt szeretné, ha az első forduló előtt valamennyi jelölt részt vehetne a beszélgetésben. A két forduló között – ha akkorra két jelölt marad – természetesen a páros vitára is kész.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiller Makón

Ma Makóra látogat a Magyar Szocialista Párt elnöke, Hiller István. A politikus délután öt órától… Tovább olvasom