Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Várják az operettfesztivált és a Makói Muzsikát

A háromezerből már csak hatszáz jegy vár gazdára előadásonként Makón a június 17. és 27. között, a Hagymaház szabadtéri színpadán rendezendő operettfesztiválra. Az egy hónappal későbbi Makói Muzsika belépői is szépen fogynak.
A háromezerből már csak hatszáz jegy vár gazdára előadásonként Makón a június 17. és 27. között, a Hagymaház szabadtéri színpadán rendezendő operettfesztiválra. Az egy hónappal későbbi Makói Muzsika belépői is szépen fogynak – ezek fele már minden estre elkelt – tudtuk meg Bálint Mártától, a két nyári zenés eseményt szervező Közművelődési Kht. igazgatójától.

Mint korábban megírtuk, a VI. operettfesztivál keretében a közönség a Potyautas, a Cirkuszhercegnő és a Lili bárónő című darabot láthatja. A harmadízben megszervezett, július 29-étől augusztus 5-éig tartó Makói Muzsika pedig – a megszokott zenei sokszínűség jegyében – olyan produkciókat kínál az érdeklődőknek, mint a Benkó Dixieland Band ötvenéves jubileumi koncertje, egy operaest olyan művészek közreműködésével, mint Tokody Ilona, a városhoz kötődő Vajda Júlia és Cseh Antal, valamint a Jekyll & Hyde című rockopera a Musical Színház előadásában.

A fény- és hangtechnika, a díszletek és az élő muzsika a megszokottakhoz hasonlóan igényes lesz – ígérik a szervezők. Arra is ügyelni fognak, hogy a hangzás az utolsó sorokban is kitűnő legyen, ráadásul a távolabb ülők ezúttal is követhetik az előadásokat óriáskivetítőn. A nézőteret már június első hetében felépítik, így hamarosan mindenki láthatja majd, hová szól a megváltott jegye.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra végigjárta a helyszíneket Muki

Volt, aki riadtan, más meglepődve, volt, aki kíváncsian nézte tegnap a Makón felbukkanó öt járműből… Tovább olvasom