Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Városnap és majális Makón

Mától hétfőig tartó rendezvénysorozattal ünnepli a város napját és a majálist Makó.
Mától hétfőig tartó rendezvénysorozattal ünnepli a város napját és a majálist Makó. Pénteken délelőtt 10 órakor nemzetközi gyermekrajz-kiállítás nyílik a Hagymaházban, 11-kor pedig óvodakonferenciát rendeznek a Korona Szálló szekciótermében. A délután 2 órai ünnepélyes zászlófelvonást követően 3-kor kezdődik az ünnepi testületi ülés, amelyen átadják az idei városi kitüntetéseket, valamint a megbízóleveleket a gyermek- és ifjúsági önkormányzat új tagjainak.

Holnap reggel fél 8-tól városismereti vetélkedőre indulhatnak a jelentkezők a belvárosi iskolából, majd a nap folyamán – különböző helyszíneken – számos sportrendezvényre kerül sor. Délelőtt 11-kor a hagyományos városnapi sportgálán mutatják be produkcióikat az oktatási intézményekben, egyesületekben sportoló diákok. 5 órakor gálaműsorral ünnepli a tánc világnapját az Írisz Tánccsoport Egyesület a Hagymaházban. Vasárnap is különböző sportversenyeket rendeznek.

Az idei majális, mivel a Maros még mindig nem húzódott vissza a hullámtérből, a Deák Ferenc utcában lesz. Itt rendezik meg az ilyenkor szokásos kirakodóvásárt, és itt lépnek színpadra az ünneplők szórakoztatására érkező előadóművészek. Délelőtt 11-től Judit és a Zenemanók szórakoztatják a gyerekeket, majd nótákat énekel Dömsödi Farkas Bálint. A Bojtorján Együttes délután 3-kor lép színpadra, 5-től Bagi–Nacsa humorparádé lesz, majd Galambos Dorina, a Megasztár egyik felfedezettje ad műsort. A rendezvénysorozatot Demjén Ferenc jubileumi koncertje zárja hétfő este 8 órától.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikert értek el a tiltakozó szülők

Mégis fogadják a makói Belvárosi Általános Iskolában azoknak a szülőknek a beiratkozási kérelmét,… Tovább olvasom