Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Zeitler: A családom nem érintett a vízműügyben

Makó - A polgármesteri többséghez tartozó egyik képviselő megkérdezte tőlem a múlt heti testületi ülés szünetében, szeretném-e, ha a vízművitában szóba kerülne a családom és a cég kapcsolata - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Zeitler Ádám, a Jobbik makói önkormányzati képviselője.
Irodájuk is van

A pártnak és ifjúsági tagozatának állandó irodája nyílt Makón, a Széchenyi tér 7. szám alatti irodaház második emeletén – jelentették be tegnap.
A Makó Térségi Víziközmű Kft. ügye egy éve napirenden van, a testületi ülésen Farkas Éva Erzsébet polgármester szocialista bűnszervezetként jellemezte a céget (Délmagyarország, 2015. október 1.) – Azt mondtam, nincs takargatnivalónk, sőt magam is beszélni szerettem volna a dologról. Végül polgármesteri kérésre tettem le erről.

Zeitler arról beszélt, hogy még tavasszal jelezte, édesanyja a vízműnél dolgozott, és az Alföldvíznél dolgozik ma is. Rajta kívül még 4 családtagja, rokona dolgozott a szolgáltatónál hosszabb-rövidebb ideig az elmúlt fél évszázadban, mi több, érettségit követően egy hónapon át ő is, diákmunkában. Hangsúlyozta ugyanakkor: közülük senki sem volt tagja a menedzsmentnek, a kimagasló juttatásokkal összefüggésbe hozott 16 fős csapatnak és a gyanús kiszervezésekben érintett cégekhez sincs közük. Bizonyítékként megmutatta édesanyja bérlapját is, amelyen valóban nincs nyoma ilyesminek.

– Hazug és undorító dolog, ha valakit a családjával fenyegetnek. A vízmű ügyében a Jobbik azért nem foglal külön állást, mert meg akarjuk várni a független magyar bíróság ítéletét – tette hozzá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elköltözött a makói tévé

Elköltözött a makói tévé
A helyi közszolgálati stúdió a múlt hét végén települt át a Hollósy Kornélia utcai Közhivatalok Háza első emeletér. Tovább olvasom