Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.
billboard

Ingyenes MOL Partner kártya,

amellyel akár többhavi előfizetési díjat is megtakaríthat!*

Legyen Délmagyarország-előfizető és cserébe az ország bármely MOL töltőállomásán literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhat!

Nem kell mást tennie, mint előfizetési kódjával jelentkeznie a 6 Ft/liter kedvezményért, hiszen kártyájával most a MOL Multipont akcióit is igénybe veheti.

A kedvezményre kizárólag Délmagyarország-előfizetők regisztrálhatnak!

*Magyarországon az átlagos futásteljesítmény 16.000 km (http://formula.hu/auto/2016/05/11/amit-a-magyar-autohasznalati-szokasokrol-tudni-lehet) - ez kb. 1.250 - 1.350 litert jelent - amely esetben az éves átlagos megtakarítás 7.500 - 8.100 Ft körül alakul.

Regisztrációja alapján a MOL töltőállomások üzemeltetője Multipont Program kártyát juttat el az Ön részére, díjmentesen. A kedvezményes üzemanyagár, a belföldi MOL töltőállomásokon, több mint 440 helyen azonnal érvényesíthető (6 Ft/l kedvezmény). A Multipont-gyűjtés és beváltás módja a Multipont Program szabályzata alapján történik.

MOL Partner kártya igénylés

Kérjük, adja meg az előfizetői nevét:

Kérjük, adja meg 6 jegyű előfizetői kódját

Előfizetői kódját az előfizetői számlájának felső részében találja!

icon
Elakadt? Kérdése van?
Kérjük, hívja a 62/567-863-es telefonszámot munkanapokon 8-16 óra között, ahol kollégáink készséggel segítenek.
Bővebb információ: www.delmagyar.hu/husegprogram

Köszönjük

A MOL Partner kártya igényléshez kérjük töltse ki az alábbi mezőket

A vezetéknév és a keresztnév összesen maximum 26 karakter lehet, mivel ez fog szerepelni a kiállított MOL Partner kártyáján. Kérjük, gondolja át, hogy milyen nevet szeretne látni a kártyán.

Ennyi karakter van még hátra:

Igénylő adatai:

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Neme:

Mindet kijelöli

Jelen csatlakozási nyilatkozat kitöltése szükséges ahhoz, hogy Ön a MOL Nyrt. által kibocsátott MOL Partner kártyát igényeljen.

Jelölje be, hogy részt vehessen a MOL Multipont Programban

A MOL Partner kártya és Multipont Programban való részvétel biztosítása, MOL Partner kártya gyártása, ami Multipont kártya is egyben, a MOL Partner kártya és Multipont Program működtetése, például a vevőkkel történő kapcsolattartás, a vevő azonosítása, megszólítása stb. Kezelt adatok köre: név, cím, email cím, telefonszám, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, regisztráló neme, papíralapú regisztráció esetén az aláírás képe, online jelentkezés esetén a jelszó, regisztráció időpontja.

*A csatlakozó nyilatkozata:

Hozzájárulok, hogy a Lapcom Zrt. és a MOL Nyrt. adataimat (adatkezelőként) a Multipont Program Zrt. és a kártyagyártást végző, külső megbízott Nyomda (ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.) számára szolgáltassa, adataim felhasználásával MOL Partner kártyát állítson ki.

*A csatlakozó nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a Lapcom Zrt. Részvételi nyilatkozatát megismertem és elfogadom. Kijelentem, hogy a felém támasztott kritériumoknak maradéktalanul megfelelek, a szankciókat és kötelezettségeket megértettem és elfogadom. Kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Lapcom Zrt. a személyes adataimat kezelje. Az adatkezelés és részletes feltételeiről szóló tájékoztató a www.kisalfold.hu, a www.delmagyar.hu honlapokon, továbbá a Lapcom Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban ismerhető meg. Az adatkezelés jogalapja a hirdető Infotv. 5. § (1) a) pontban foglalt, illetőleg 6. § (4) bekezdése szerinti hozzájárulása. Az adatkezelés időtartama 10 év, illetőleg az érintett hozzájárulásának visszavonása esetén a visszavonásig tart. Adatkezelésre a Lapcom Zrt. jogosult, adatfeldolgozót a Lapcom Zrt. az adatvédelmi tájékoztatóban megjelöltek szerint vesz igénybe, adattovábbításra nem kerül sor.

*A csatlakozó nyilatkozata:

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Mindet kijelöli

Marketing-hozzájárulásaim:

Hozzájárulok ahhoz, hogy a személyes adataimat a Lapcom Zrt. piackutatás és közvetlen üzletszerzés, illetőleg termékeiről való tájékoztatás céljából kezelje, és ahhoz, hogy reklám közlése céljából postai, telefonos, illetőleg elektronikus úton közvetlenül megkeressen.

Jelölje be, hogy értesüljön híreinkről, akcióinkról

Hozzájárulok általános marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok küldéséhez postai úton, e-mailben, telefonon, SMS-ben vagy applikáción keresztül, amennyiben az letöltésre kerül. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, kártyaszám.

Jelölje be, hogy egyedi kedvezményeket, ajánlatokat kapjon.

Hozzájárulok személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok küldéséhez postai úton, e-mailben, telefonon, SMS-ben vagy applikáción keresztül, amennyiben az letöltésre kerül. A kezelt adatok alapján az adatkezelők Önről profilt alkotnak. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, nem, kártyaszám, kártyahasználati adatok, kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

Jelölje be, hogy vásárláskor egyedi ajánlatokat kapjon.

Hozzájárulok személyre szabott marketing (reklám) üzenetek, promóciós ajánlatok, kuponok ajánlásához kivetítőn, vásárláskor a töltőállomáson. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési idő, nem, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

Jelölje be, hogy részt vehessen piackutatásokban.

Hozzájárulok piackutatáshoz az adatkezelők termékei és szolgáltatásai fejlesztése érdekében. Kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím, telefonszám, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a piackutatás során felvett vagy keletkezett adatok.

Jelölje be, hogy értesüljön partnereink akcióiról is.

Hozzájárulok adattovábbításhoz a MOL LIMO Kft. részére abból a célból, hogy nekem, mint a MOL Multipont Programban részt vevő személynek és a MOL Partner kártya birtokosának a MOL Nyrt, a Multipont Program Zrt. vagy a MOL-LIMO Kft. általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat küldhessen. A MOL LIMO car sharing szolgáltatást ajánl. Kezelt adatok köre: név, cím, email cím, telefonszám, születési idő, kártyaszám, kártyahasználati adatok, a kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos érdeklődési kör.

Jelen nyilatkozata alapján a Lapcom Zrt. személyes adatait a hatályos szabályoknak megfelelően - a kötelező adatkezelés kivételével - a nyilatkozat megtételétől számított 10 évig, illetve hozzájáruló nyilatkozatának esetleges visszavonásáig kezeli. A Lapcom Kiadó Adatkezelési tájékoztatóját ügyfélszolgálatainkon, valamint a Kisalfold.hu, Delmagyar.hu, és a Lapcom.hu weboldalakon regisztráció nélkül megtalálhatja. Személyes adatai kapcsán bármikor kérheti azok helyesbítését vagy törlését a Kiadónál vagy az adatkezeles@lapcom.hu e-mail-címen

Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt információk ismerete alapján adom meg. Tájékoztatást kaptam arról, hogy jogosult vagyok a jelen Adatlapon és az Adatvédelmi Tájékoztatóban  megadott módokon hozzájárulásomat bármikor visszavonni. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Kérdéseimet a hozzájárulás megadása előtt, valamint azt követően is feltehetem. Jelen Adatlap aláírásával vagy online felületen történő elfogadásával kijelentem, hogy a MOL Partner kártya és Multipont Program Szabályzatot, a MOL Partner kártya használatáról szóló Működési Szabályzatot és az Adatvédelmi Tájékoztatót  elolvastam. Az ezekből kapott teljes körű tájékoztatás birtokában - és annak maradéktalan tudomásul vétele mellett - hozzájárulok ahhoz, hogy jelen Adatlapon megjelölt adataimat a MOL Nyrt. és Multipont Program Zrt., mint együttes adatkezelők az Adatvédelmi Tájékoztatóban  (szerződött Partnerétől kérheti vagy eléri a www.mol.hu weboldalon) részletezett célokból kezeljék. Adatkezelők neve, székhelye, telefonszáma, weboldala (ahol az adatvédelmi tájékoztatók elérhetők) e-mail címe: MOL Nyrt., Multipont Program Zrt., 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18., (+36) 1 886 5000 www.mol.hu

Adatkezelők neve, székhelye, telefonszáma, weboldala (ahol az adatvédelmi tájékoztatók elérhetők) e-mail címe: MOL Nyrt., Multipont Program Zrt., 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18., (+36) 1 886 5000 www.mol.hu;
AZ ADATSZOLGÁLTATÁS ELMARADÁSÁNAK LEHETSÉGES KÖVETKEZMÉNYEI:
1. Nem vehet részt a MOL Multipont Programban, és nem tudunk az Ön részére MOL Partner kártyát gyártani. Felhívjuk figyelmét, hogy a MOL Multipont Programban való részvétele és MOL Partner kártya nélkül semmilyen Önt érintő, a jelen Adatlapon meghatározott adatkezelés nem valósítható meg.
2. Nem küldünk általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.
3. Nem küldünk egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.
4. Nem ajánlunk egyéniesített, személyre szabott marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat kivetítőn, vásárláskor a töltőállomáson.
5. Nem vehet részt piackutatásban.
6. Nem küldünk MOL-LIMO általános marketing (reklám) üzeneteket, promóciós ajánlatokat, kuponokat.
Önt érintően automatizált adatkezelésen alapuló döntést nem hozunk, Önről azonban a hozzájárulása alapján profilt alkotunk. Ön, mint az egyéniesített, személyre szabott marketing üzenetek lehetséges címzettje érdeklődési köre (profilja) az alábbi fő szempontok alapján kerül megállapításra: kártyahasználati adatok (vásárlási előzmények: az Ön által az adatkezelőktől eddig igénybe vett szolgáltatások/vásárolt termékek pl. termék és szolgáltatás típusa, a vásárlás gyakorisága és értéke), valamint az Ön kora és neme. A Multipont Programban való részvétel keretében az Ön adataihoz csak Magyarországon férünk hozzá, nem valósul meg harmadik országba irányuló adattovábbítás. A jelen Adatlapon felsorolt, a hozzájárulását igénylő adatkezeléseken túlmenően a MOL Multipont Programmal összefüggésben egyéb adatkezelésekre is sor kerülhet, más jogalapokon. Ilyen adatkezelés például:
1. A MOL Partner kártyával és a MOL Multipont Programmal kapcsolatos csalások és visszaélések megelőzése, észlelése és kivizsgálása.
2. A MOL Partner kártyával és a MOL Multipont Programmal kapcsolatos panaszügyintézés (erről külön tájékoztatást adunk a https://mol.hu/hu/kapcsolat/ elérhetőségen).
3. A MOL Partner kártyával és a MOL Multipont Programmal kapcsolatos jogi igényérvényesítés valamely adatkezelő részéről.
Az összes adatkezeléssel kapcsolatos részletes információk az Adatvédelmi Tájékoztatóban találhatók. Adatai kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, és kérheti a hozzáférést személyes adataihoz, bármikor kérelmezheti adatainak helyesbítését, törlését vagy kezelésük korlátozását. A jogos érdeken alapuló adatkezelés és a marketing célú adatkezelés (direkt marketing üzenetek küldése) ellen tiltakozhat, és joga van adathordozhatósághoz. Jogait a MOL Kiskereskedelem Ügyfélszolgálat telefonszámán: 06-1-886-5000 (nyitvatartási időben) vagy e-mailben: ugyfelszolgalat@mol.hu oldalon érvényesítheti. Jogai megsértése esetén panaszt nyújthat be az adatvédelmi felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság - http://naih.hu/; 1530 Budapest, Pf.: 5.; telefon: +36-1-391-1400; fax: +36-1-391-1410; ugyfelszolgalat@naih.hu), és az illetékes bírósághoz fordulhat (http://birosag.hu/).

Köszönjük!

Partner kártyáját a fenti adatokkal nyilvántartásba vettük és 30 napon belül postázzuk a megadott címre.

Tovább