Mórahalom és környéke

2019.04.03. 19:11

A húszezredik ügyfelet köszöntötték Üllésen

Lajkó Vilmosné Rózsika jogosítványa érvényességét hosszabbította meg az üllési kormányablakban. A 74 éves asszony lett a Mórahalmi Járási Hivatalhoz tartozó kormányablak húszezredik ügyfele.

H.E.

Rózsika Forráskútról érkezett, elárulta, alkalomadtán vezet, most lánya hozta el. Juhász Tünde kormánymegbízott hangsúlyozta, Csongrád megye szerencsés helyzetben volt, mert 2015 és 2018 között minden okmányiroda kormányablakká alakult. – Üllés a mikrotérség központja, ide Bács-Kiskun megyébol is jönnek ügyet intézi az emberek, ezért is volt fontos, hogy ezen a kistelepülésen is legyen kormányablak – fogalmazott a kormánymegbízott a húszezredik ügyfél köszöntésén. Azt is megtudtuk, Csongrád megyében 2018-ban 1,2 millió ügyfél intézte ügyeit a kormányhivatalokban, kormányablakoknál.

Lajkó Vilmosné volt a húszezredik ügyfél az üllési kormányablakban. A forráskúti asszonyt Juhász Tünde kormánymegbízott köszöntötte. Fotó: szilágyi gergely

Lajkó Vilmosné volt a húszezredik ügyfél az üllési kormányablakban. A forráskúti asszonyt Juhász Tünde kormánymegbízott köszöntötte. Fotó: Szilágyi Gergely

Az eseményen részt vett Nagy Attila, Üllés polgármestere, aki kiemelte, óriási lépés volt a kormányablak kialakítása. Tapasztalataik szerint gyorsabb az ügyintézés, jönnek-mennek az emberek. Hozzáfuzte, a település duplán jól járt: a kormányablak kialakításával a polgármesteri hivatal is megszépült.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!