Mórahalom és környéke

2019.04.21. 11:45

Mindenki megdöbbent: idős házaspár az áldozat Forráskúton - családi tragédia miatt zárkózott életet éltek

Megölte feleségét majd magával is végzett egy idős forráskúti férfi szombat délelőtt.

Munkatársunktól

– Megdöbbentő, hogy ilyen történt itt a faluban – mondta az egyik környékbeli, aki gyerekkora óta ismerte azt az idős férfit, aki szombaton délelőtt a gyanú szerint megölte feleségét, majd öngyilkos lett Forráskúton a Zrínyi Miklós utcai otthonukban. A helyszínelés még délután is zajlott, a kerítés tövében az összetört hozzátartozók ültek. Egyikük megerősítette, családi tragédia történt. Ennél többet viszont nem szeretett volna mondani. A hozzátartozók kérésére a rendőrök nem csak a ház környékét, hanem három utcát is lezártak, senkit nem engedtek a bűncselekmény helyszínének közelébe.

Emberölés Forráskúton: feleségével majd magával is végzett egy idős férfi. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA

A szomszédok nem sokat tudtak mondani a házaspárról, zárkózott életet éltek egy korábbi, több mint egy évtizede történt családi tragédia miatt. A környékbelieknek csak az tűnt fel, hogy szombat délelőtt fél tizenkettő körül mentőautó, majd egyre több szirénázó rendőrkocsi érkezett a település szélén lévő utcába.


Úgy tudjuk a 80 éves férfi és felesége holttestére egyik unokájuk talált rá. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!