Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

A húszezredik ügyfelet köszöntötték Üllésen

Lajkó Vilmosné Rózsika jogosítványa érvényességét hosszabbította meg az üllési kormányablakban. A 74 éves asszony lett a Mórahalmi Járási Hivatalhoz tartozó kormányablak húszezredik ügyfele.
Rózsika Forráskútról érkezett, elárulta, alkalomadtán vezet, most lánya hozta el. Juhász Tünde kormánymegbízott hangsúlyozta, Csongrád megye szerencsés helyzetben volt, mert 2015 és 2018 között minden okmányiroda kormányablakká alakult. – Üllés a mikrotérség központja, ide Bács-Kiskun megyébol is jönnek ügyet intézi az emberek, ezért is volt fontos, hogy ezen a kistelepülésen is legyen kormányablak – fogalmazott a kormánymegbízott a húszezredik ügyfél köszöntésén. Azt is megtudtuk, Csongrád megyében 2018-ban 1,2 millió ügyfél intézte ügyeit a kormányhivatalokban, kormányablakoknál.
Lajkó Vilmosné volt a húszezredik ügyfél az üllési kormányablakban. A forráskúti asszonyt Juhász Tünde kormánymegbízott köszöntötte. Fotó: szilágyi gergely
Lajkó Vilmosné volt a húszezredik ügyfél az üllési kormányablakban. A forráskúti asszonyt Juhász Tünde kormánymegbízott köszöntötte. Fotó: Szilágyi Gergely
Az eseményen részt vett Nagy Attila, Üllés polgármestere, aki kiemelte, óriási lépés volt a kormányablak kialakítása. Tapasztalataik szerint gyorsabb az ügyintézés, jönnek-mennek az emberek. Hozzáfuzte, a település duplán jól járt: a kormányablak kialakításával a polgármesteri hivatal is megszépült.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A klímaváltozás a Homokhátságot sújtja leginkább az országban

A klímaváltozás a Homokhátságot sújtja leginkább az országban
A klímaváltozás hatásairól, a lehetséges megoldásokról tanácskoztak Szegeden a megye vízügyes… Tovább olvasom