Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Belehalt sérüléseibe a bordányi motorversenyen megsérült négygyermekes mórahalmi férfi - Szemtanúkat keres a rendőrség

Bordányban hétvégén rendezett extrém enduro kupán sérült meg egy férfi súlyosan. Később a kórházban belehalt sérüléseibe.
A verseny rendezői szerint a pályával minden rendben volt. A balesetet szenvedő négygyerekes mórahalmi férfi nézőként volt ott a motorversenyen, és a kijelölt helyen állt, amikor fékezés nélkül elütötte az egyik versenyző. A sajnálatos baleset nem volt előre látható és minden biztonsági intézkedést betartottak a verseny alatt. A Magyar Motorsport Szövetség elnöke, Hermann Henrik szerint ilyen súlyos eset nem fordult még elő a sportág életében. Az RTL Klub beszámolója szerint az áldozat négy gyermek édesapja volt.
 

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik, akik szemtanúi lehettek egy bordányi balesetnek.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1041/2019. bűnügyi számon, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri azoknak a nézőknek a jelentkezését, akik a 2019. március 30-án 8 órától egy Bordány külterületén megrendezett motorversenyen jelen voltak és ott felvételeket készítettek. A verseny során 15 óra 15 perc körül az egyik versenyző motorjával a pályát elhagyta, nekiütközött egy nézőnek, aki a baleset során súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az esetet, vagy arról bármilyen információval, fényképfelvétellel vagy videóval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a harmadik évben fagyott el a barack

Már a harmadik évben fagyott el a barack
Csak kétszer volt fagy a kajszi- és az őszibarack-virágzás idején, de ez épp elég volt ahhoz, hogy… Tovább olvasom