Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Ingyenes fogyás Ásotthalmon

Ásotthalom - A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda ingyenes fogyást támogató programot indított júliusban az ásotthalmi művelődési házban.
Az ásotthalmi tu­­­datos fogyás program első ta­­lálkozója július 4-én lett vol­na, de ottjártunkkor csak egy érdeklődő érkezett. A program célja, hogy a fogyni vágyók szá­­mára csoportos segítséget nyújtsanak életmódjuk meg­változtatásában, ugyanis a szakmai tapasztalatok azt mu­­tatják, hogy a hasonló problémával küzdők együtt, szakemberek támogatásával könnyebben elérik kívánt testtömegüket.

A program legfeljebb 12 fős csoportokban zajlik, hetente kétszer, összesen hét alkalommal, alkalmanként másfél órában. Elsősorban felnőtteket várnak a csoportokba, jelentkezni bármely környékbeli településről lehet. A következő alkalom július 8-án, hétfőn 9 órakor lesz. A csoportvezetők szakemberek: Kelemen Anita dietetikus, Kocsány Kitti gyógy­tornász, Ádám Zsuzsanna szo­ciá­lis munkás és Fiedler Orsolya pszichológus. A csoport megalakulása után beszélnek majd a testtömegcsökkentő étrend alapjairól, a diétahibákról, a kerülendő és fogyasztásra javasolt élelmiszercsoportokról, és táplálkozási naplókat is kiosztanak majd. Jelentkezni személyesen a mórahalmi Szent Margit Egészségházban, vagy e-mailen az efi.morahalom@gmail.com címen lehet.

(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Műanyaghulladékból alkot kézműves termékeket a bordányi Kálmán Kamilla - galéria

Műanyaghulladékból alkot kézműves termékeket a bordányi Kálmán Kamilla - galéria
Megelégelte a rengeteg műanyag zacskót, hulladékká vált ruhákat, papírt, tapétát. Tovább olvasom