Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Semjén: Kisebbséggé válhatunk saját hazánkban

Semjén: Kisebbséggé válhatunk saját hazánkban
Üllésre ért szerdán a Fidesz országjárása a közelgő EP-választás kapcsán: az est vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt. Hangsúlyozta, az életnek vannak olyan pillanatai, amelyek nemcsak egy ciklust, hanem a gyermekeink és az unokáink életét határozzák meg.
– Vannak olyan dolgok, amiket az egyik kormány elront, majd a másik helyrehozza. Például a Gyurcsány-kormány eladósította az országot, majd az Orbán-kormány helyrehozta a gazdaságot, csökkentette az államadósságot, munkanélküliség helyett pedig már munkaerőhiány van. De a migráció nem ilyen. Ha most elrontjuk, utólag már nem tudjuk jóvátenni.
 

Ha a muszlim bevándorlók idetelepednek, soha többet nem tudunk tőlük megszabadulni, mert jön a családegyesítés 3-4 feleséggel és 8-10 gyerekkel, pillanatok alatt létrejön a párhuzamos társdalom. Kisebbséggé válhatunk a saját hazánkban. Vannak országok, amelyek már elvesztek, például Franciaország, de nálunk még dönthetünk arról, hogy akarunk-e kevert népességű ország lenni. Ez a tét május 26-án – hangsúlyozta Semjén Zsolt.

A politikus kiemelte, nem az a keresztény segítség, hogy boldog-boldogtalant beengedünk, és tönkretesszük az országot, hanem az, amit a magyar kormány csinál, hogy ott segítünk, ahol baj van, és nem a bajt hozzuk ide.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdenek rászokni az online ügyintézésre Forráskúton

Még tanulják a helyiek, de már egyre többen intézik elektronikusan az ügyeiket Forráskúton. Egyelőre… Tovább olvasom