Előfizető: ()
Védett tartalom ...

BELÉPÉSI SEGÍTSÉG

Kedves olvasónk! Az újság olvasásához az ügyfélkódra, illetve az előfizető nevére lesz szükség. Kérjük, hogy készítse elő a legfrissebb számlát, amit kapott. Az alábbi képen segítségül mutatjuk a szükséges adatokat.

Kérdése van?

Akár előfizetőnk, akár ajánlataink kapcsán kérdezne, kollégáink várják az Ön jelentkezését!

Telefonszám: 06/1/999-6454
E-mail: [email protected]

Az egészség most a fő siker
Cikksorozatunkban a Csongrád megyei úszókluboknál érdeklődünk az egyesületi munkáról, hiszen közeleg a nyári szezon, de egyelőre versenyek nélkül. Ezúttal a Hód Úszó SE kerül sorra.
Több mint 30 ezer doboz adózatlan cigarettát foglalt le a NAV
A költségvetésnek csaknem 46 milliós kárt okoztak az orgazdák.
Augusztus elsején rendezhetik a döntőt
Az FA pénteken jelentette be a kupasorozat hátralévő menetrendjét, mely egyelőre még csak előzetes programnak számít, mivel a járványügyi helyzet miatt változhat, és a meccseket csak a megfelelő biztonsági intézkedések mellett lehet megrendezni.
2400 üres szék előtt adott koncertet Renaud Capucon Párizsban
A hegedűművész és vonószenekarának koncertjét a közönség az interneten élőben követhette.
Bárki újratervezheti a saját karrierjét
A koronavírus-járvány miatt munka nélkül maradtak számára kínál lehetőséget az ingyenes informatikai képzés, amely a héten indult. A gazdaságvédelmi akcióterv keretében meghirdetett 8 hetes online oktatásra több mint 61 ezren regisztráltak.
Szijjártó Péter: Kárpátalját közös magyar-ukrán sikertörténetté kell tenni (videó)
Várjuk az alkalmat, amikor feloldhatjuk az Ukrajna NATO-integrációjának blokkolására vonatkozó döntésünket – hangsúlyozta a külügyminiszter az ukrán kollégájával folytatott megbeszélés után.