a vírus elől

2020.09.14. 11:05

Menekülnek a világsztárok Hollywoodból

Folyamatosan növekszik Los Angelesben a koronavírus-fertőzöttek száma, ezért a legnagyobb világsztárok, így Nicole Kidman, Julia Roberts, Tom Hanks és Zac Efron is úgy döntöttek, otthagyják az álomgyárat. A fertőzés szempontjából biztonságosabb környéket keresnek maguknak.

US actress Julia Roberts speaks on stage during the 47th American Film Institute (AFI) Life Achievement Award Gala at the Dolby theatre in Hollywood on June 6, 2019. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

Rémálommá vált a hollywoodi álom. Az 53 éves Oscar-díjas Julia Roberts az egyre súlyosabb helyzet miatt úgy döntött, nem vállal a közeljövőben újabb munkákat, és a kevésbé fertőzött San Franciscóba köl­tözik a családjával – olvasható a Bors cikkében.

Ha­sonló­kép­pen gondolja Nicole Kidman, Tom Hanks és Zac Efron is, akik jelenleg Ausztráliában tartózkodnak filmes munkáik miatt: Kidman a Nine Perfect Strangers című sorozaton, a koronavíruson átesett Hanks pedig az Elvis Presley életrajzi filmen dolgozik. Mint ismeretes,

a koronavírus eddig az USA-ban közel hétmillió fertőzöttet regisztráltak, közülük közel 200 ezren haltak bele a betegségbe.

A siker, a pénz és a csillogás sem védi meg a sztárokat a koronavírustól, hiszen Tom Hanks mellett többek között Dwayne Johnson, Kevin Hart, Idris Elba, Antonio Banderas és Placido Do­min­go is elkapta a súlyos betegséget. A hazai sztárok közül Bartha Sylvia és Vajna Tímea is átesett már a Covid-19-en.

Borítókép: Julia Roberts amerikai színésznő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!