kórházba kellett szállítani

2020.11.20. 06:05

Durván elbántak a börtönben a kis Madeleine feltételezett gyilkosával

A kislány feltételezett gyilkosával nem bánnak kesztyűs kézzel a a börtönőrök.

UNSPECIFIED - UNDATED: In this handout photo, relased September 16, 2007 missing child Madeleine McCann smiles. The McCann family have returned from Portugal after local police questioned them on the disappearance of daughter Madeleine, who vanished from their hoiliday apartment in Praia da Luz, Portugal, on May 3, 2007. Portugal's public prosecutor is reviewing police papers detailing the Madeleine McCann inquiry. (Photo by Handout/Getty Images)

Forrás: Origo

Fotó: Handout

Madeleine McCann eltűnése körül évek óta terjengenek a teóriák. Nemrég azonban előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki ellen terhelő bizonyítékokat talált a német rendőrség.

Bár bűnössége még nem bizonyított, Christian B.-vel nem bánnak kesztyűs kézzel a börtönőrök.

A 43 éves vádlottat, Christian B-t Braunschweigbe szállították a tárgyalása miatt. Körülbelül negyven perccel később orvost kellett hozzá hívni, olyan súlyos sérülései lettek – tudta meg a Bors.

A férfi dühröhamot kapott, mert zavarta, hogy folyamatosan megfigyelik egy kamerán keresztül. Rákente a joghurtját a falra, majd eldugította a vécét.

Az őrök bementek hozzá, hogy megfékezzék, ennek következményeként Christian B. bordatörést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!