figyelemreméltó nyomok

2020.12.07. 19:55

Itt egy újabb bizonyíték, hogy léteznek a földönkívüliek – Ezt titkolja a NASA

A brit asztrobiológus, Barry DiGregorio azt állítja, hogy bizonyítékot talált arra, hogy léteznek a földönkívüliek, de ezt a NASA szándékosan titokban tartja.

Forrás: Shutterstock

Nemrég az egyik marsjáró, a Curiosity, a Gale-kráterben készített néhány fotót, amelyeknek a segítségével megállapítható, hogy mikor tűnt el a Marsról a víz – írta a life.hu.

Barry DiGregorio asztrobiológus, a Buckingam Egyetem kutatója azonban valami mást vélt felfedezni a fotókon, amit állítása szerint a NASA szándékosan el akar titkolni a nyilvánosság elől – írja az International Business Times.

DiGregorio nyomfosszíliákat állapított meg a felvételeken, amelyek az élőlények megkövült nyomait őrzik.

Ezek lehetnek akár lábnyomok vagy élőlények által kialakított vájatok. Az asztrobiológus szerint, a NASA szándékosan nem akar erről tudomást venni, a marsjárót is elküldték onnan.

A kijelentésre reagált az űrhivatal egyik munkatársa, Sanjeev Gupta, aki szerint ezek nem lábnyomok, hanem egyszerű gipszkristályok, amelyeket bolygónkon is találhatunk ezerrel, és amelyek akkor képződnek, ha só koncentrálódik a vízben, majd a folyadék elpárolog – írja a player.hu.

Valamint Gupta szerint, ezek a kőzetek sokkal kisebbek élőben, körülbelül akkorák, mint egy szezámmag.

Barry DiGregorio azonban nem hagyja annyiban a dolgot, továbbra is felveszi a harcot a NASA-val szemben.

A Marson készült fotók itt megtekinthetőek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!