Pfuj

2022.01.30. 09:35

Undorító dolgot talált a gyorsételben egy nő

Az angliai hölgy megfogadta, hogy soha többé nem eszik a McDonald'snál, miután ráharapott egy hatalmas pókra.

Nagy-Britannia egyik városában, Winsfordban a 21 éves Kate Moss január 19-én rendelt egy szalonnás, csirkés wrapet a MacDonald'stól a Just Eat online ételkiszállító weboldalán keresztül. Az ételét már majdnem teljesen megette, amikor valami keményre harapott rá, amiről először azt hitte, hogy paradicsom vagy csirke. Azonban egy hatalmas pók volt az  - derül ki az Origo cikkéből.

 

A vásárló szerint az ízeltlábú valószínűleg nem őshonos az Egyesült Királyságban, mivel még sosem látott az ételében talált állathoz hasonlót. 

A nő rögtön felhívta a McDonald'sot, hogy jelentse az incidenst. A gyorsétterem bocsánatot kért Mosstól, és felajánlotta a vásárlónak, hogy visszatérítik a rendelés árát, illetve kicserélik az ételt. 

Továbbá a cég belső vizsgálatot helyezett kilátásba annak érdekében, hogy kiderítse, hogyan kerülhetett bele a pók az ételbe, mivel sem a McDonald's, sem a Just Eat nem tudott erre magyarázattal szolgálni.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!