Krimi

2022.11.19. 07:00

Nem tudni, szándékosan gázolt-e elektromos kerekesszékével az idős férfi (videó)

Galambot segített át a másvilágra egy nyugdíjas Angliában, a nagy kérdés, hogy valóban véletlenül tette-e.

Illusztráció: Shutterstock

A videón először úgy tűnik, mintha a 67 éves Melville Shalders mopedjével igyekezne kikerülni egy csatornafedelet a járdán, ám egyenesen egy arra kószáló galamb felé vette az irányt, majd egész egyszerűen áthajtott rajta - derül ki a Tények.hu cikkéből.

Mintha már csak azután vette volna észre, mi történt, miután elgázolta a madarat. A legmegdöbbentőbb azonban, hogy ezt követően a nyugdíjas leszállt a kocsiról, botjával pedig kivégezte a haldokló galambot.

A felvétel láttán beindultak a találgatások, hogy vajon szándékosan ment-e át a férfi a vétlen a szárnyason, vagy pusztán nem figyelt eléggé az útra.

Melville Shalders a The Sun megkeresésére azt nyilatkozta, véletlen gázolás történt. Állatbarátnak tartja magát, sőt, egy menhelyen is dolgozott, ezért sem lenne képes ilyet tenni. Hogy miután áthajtott a galambon, miért adta meg neki a kegyelemdöfést botjával, azzal indokolta, nem akarta, hogy tovább szenvedjen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!