szerdán meccs

2020.09.11. 19:25

Minden teszt negatív lett az FTC ellenfelénél

Minden koronavírusteszt negatív eredményt hozott a horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatánál, amely szerdán a Ferencváros otthonában szerepel a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában.

A zágrábi klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az európai szövetség előírásainak megfelelően a keret összes játékosát, valamint a szakmai stáb tagjait is ellenőrizték. A következő tesztelésre vasárnap kerül sor, majd kedden utazik a csapat Budapestre.

Hétfőn látott napvilágot, hogy a Dinamo egyik játékosa megfertőződött a koronavírussal, de a klub nem nevezte meg a fertőzött futballistát.

A harmadik körös párharcok egy – zárt kapus – mérkőzésen dőlnek el. A győztesek a selejtező negyedik fordulójába jutnak, a vesztesek pedig az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójába kerülnek.

Az FTC-Dinamo Zagreb mérkőzés továbbjutója az azeri Qarabag vagy a norvég Molde együttesével játszik majd a főtáblára jutásért.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában