bl-selejtező

2021.08.02. 12:26

A CFR Cluj vagy a Young Boys lehet a Fradi negyedik ellenfele

Továbbjutása esetén a Ferencváros a román CFR Cluj vagy a svájci Young Boys csapatával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában.

Vilnius, 2021. július 27. A Ferencváros játékosai ünneplik Ryan Mmaee (b) második gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zalgiris Vilnius mérkõzés visszavágóján a vilniusi LFF Stadionban 2021. július 27-én. MTI/AP/Mindaugas Kulbis

Forrás: MTI / AP

Fotó: Mindaugas Kulbis

Az előző idényben csoportkörös magyar bajnokcsapat a harmadik forduló első felvonásán, szerdán a cseh Slavia Praha együttesét fogadja.

Az európai szövetség svájci székházában tartott hétfői sorsoláson kiderült, hogy a Ferencváros vendégként kezdené a következő párharcot.

A negyedik forduló első mérkőzéseit augusztus 17-18-án, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik. A győztesek főtáblára kerülnek, a vesztesek pedig az Európa-ligában játszhatnak a csoportkörben.

A Ferencváros-Slavia Praha párharc vesztese az Európa-liga selejtezőjébe kerül, ahol majd a negyedik, utolsó fordulóban a horvát Dinamo Zagreb és a lengyel Legia Warszawa párharc vesztesével mérkőzik.

A két EL-találkozót augusztus 19-én és 26-án játsszák, az első meccsen a Ferencváros vagy a Slavia lesz a pályaválasztó. A győztesek az EL-ben, a vesztesek a Konferencia-ligában játszhatnak a főtáblán.

Bajnokok Ligája-selejtező, a 4. forduló párosítása:

bajnoki ág:

CFR Cluj (román)/Young Boys (svájci) – Ferencvárosi TC/Slavia Praha (cseh)

RB Salzburg (osztrák)-Bröndby IF (dán)

Malmö FF (svéd)/Rangers FC (skót) – Olimpiakosz (görög)/PFC Ludogorec (bolgár)

Crvena zvezda (szerb)/Sheriff Tiraspol (moldovai) – Dinamo Zagreb (horvát)/Legia Warszawa (lengyel)

nem bajnoki ág:

AS Monaco FC (francia)/Sparta Praha (cseh) – KRC Genk (belga)/Sahtar Donyeck (ukrán)

Szpartak Moszkva (orosz)/Benfica (portugál) – PSV Eindhoven (holland)/FC Midtjylland (dán)

Forrás: MTI

Borítókép: a Ferencváros játékosai ünneplik Ryan Mmaee (b) második gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros – Zalgiris Vilnius mérkőzés visszavágóján a vilniusi LFF Stadionban 2021. július 27-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában