sértődés

2021.09.20. 11:15

Messinek nagyon nem tetszett, hogy lecserélték (videó)

Mauricio Pochettino, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának argentin vezetőedzője hetvenöt percig hagyta a pályán a Lyon elleni, vasárnap esti francia bajnokin Lionel Messit, aki lecserélése után nem fogott kezet honfitársával – számolt be a sajátos közjátékról az RMC tévécsatorna.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi (C) leaves the pitch after chatting with Paris Saint-Germain's Argentinian head coach Mauricio Pochettino during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Olympique Lyonnais at The Parc des Princes Stadium in Paris on September 19, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

Pochettino utóbb azt mondta: az edzőnek mindig annak szellemében kell döntenie, hogy adott meccsen a legjobb összetételű csapat legyen a pályán.

„Azt hiszem, mindenki tudja, hogy sok jó játékos van a csapatunkban, amely harmincöt főből áll – fogalmazott Pochettino.

– Meg kell választani a kezdő tizenegyet, cseréket kell végeznünk a mérkőzés során, s néha pozitívak a döntések, néha nem.

Megkérdeztem tőle, hogy érzi magát, azt mondta: oké, semmi gond.”

Ebből a videóból úgy tűnik, hogy azért nem volt teljesen oké Messi részéről a dolog:

A 34 éves Messi augusztus 10-én szerződött Párizsba az FC Barcelonától. A francia bajnokság hatodik fordulójában rendezett vasárnapi mérkőzést a PSG 2–1-re nyerte, de a hatszoros aranylabdás nem volt a gólszerzők között, s még nincs egyetlen találata sem új együttesében, amelyben eddig három meccsen lépett pályára. Az argentin válogatottban 79 gólnál jár, ezzel dél-amerikai válogatott csúcstartó, a Barcelonában pedig 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában