Bundesliga

2021.11.08. 15:08

Dárdai: ezt a teljesítményt szeretném látni karácsonyig

Dárdai Pál, a német élvonalban szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője a Bayer Leverkusen ellen nyújtott teljesítményt szeretné látni karácsonyig.

Sinsheim, 2021. október 29. Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzõje a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott TSG 1899 Hoffenheim -Hertha BSC mérkõzés kezdete elõtt Sinsheimben 2021. október 29-én. MTI/EPA/Ronald Wittek

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ronald Wittek

Az 1-1-es döntetlenre végződött vasárnapi találkozón a berliniek a 90. percben kapott góllal estek el a három ponttól.

„A pozitívumokat kell tovább vinnünk magunkkal, elsősorban a 15-8-as kapura lövési mutatóra gondolok”

- mondta a magyar szakember.

A 45 éves tréner egy héttel korábban, a Hoffenheimtől elszenvedett vereség után úgy fogalmazott, csapatának nincs szerencséje. Bár szerinte a szerencsével ezúttal is hadilábon álltak, de legalább sikerült kiküszöbölniük a helyezkedési hibákat.

Dárdai ugyanakkor bosszankodott is, elsősorban az elszalasztott gólhelyzetek és az emberfölényes szituációk kihasználatlansága miatt.

Kiemelte ugyanakkor, hogy egyre több ilyen szituáció van, nem úgy, mint a szezon kezdetén, amikor kevés helyzetük adódott.

A Hertha 11 forduló után négy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel a 13. a Bundesliga tabelláján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában