Bemutatkozás

2021.12.02. 16:16

Rangnick pénteken áll munkába a Manchester Unitednél

Megkapta munkavállalási engedélyét, így pénteken munkába áll Ralf Rangnick, a Manchester United labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

A szezon végéig szerződtetett német trénert pénteken mutatja be a klub a sajtónak, majd vasárnap a Crystal Palace elleni bajnokin ül le először a kispadra.

„Minden papírmunkát elintéztünk, pénteken pedig sajtótájékoztatót tartunk” – közölte az MU hozzátéve, hogy a 63 éves szakember csak nézőként lesz jelen csütörtök este az Arsenal vendégjátékánál. A londoniak ellen harmadszor és utoljára a megbízotti minőségben dolgozó Michael Carrick irányítja a csapatot.

A Lokomotiv Moszkva sportigazgatói posztjáról érkező Rangnick jövő nyártól további két évig tanácsadói szerepkörben marad az MU kötelékében. A tapasztalt tréner korábban a Bundesligában egyebek mellett irányította az RB Leipziget, a Schalkét és a VfB Stuttgartot, nem mellékesen pedig olyan ismert fiatal kollégákat mentorált, mint a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-t vezető Thomas Tuchel, illetve a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp.

Az MU 14 fordulót követően 18 ponttal tizedik helyen áll az angol bajnokságban, a klub másfél hete menesztette a norvég Ole Gunnar Solskjaert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában