Premier League

2022.04.19. 17:10

Ronaldo nem lép pályára az Anfielden

Újszülött kisfiának halálát követően Cristiano Ronaldo, a Manchester United sztárfutballistája nem lép pályára kedden (ma), a Liverpool elleni idegenbeli bajnoki rangadón.

Az ötszörös aranylabdás támadó és párja, Georgina Rodriguez hétfőn este jelentették be, hogy ikreik közül az egyik kisbaba elhunyt, és csak „a kislányuk születése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljék meg”.

Az MU közleménye szerint a klub mindenben támogatja a gyászoló családot és tiszteletben tartja a magánéletüket.

Mindeközben a Liverpool-szurkolók arra készülnek, hogy az ősi rivális elleni rangadó hetedik percében (ez Ronaldo mezszáma) egyperces tapssal fejezik ki részvétüket a 37 éves portugál játékosnak és családjának.

A párnak már van egy közös gyermeke, egy kislány, aki most négyéves. A portugál klasszisnak korábban három gyermeke született, legidősebb fia 2010-ben jött világra, 2017-ben pedig ugyancsak ikrei születtek, szintén egy fiú és egy lány.

Borítóképünkön Cristiano Ronaldo. Fotó: MTI/EPA pool/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában