Kedd hajnalban érkezik a magyar csapat

Olimpia 2008 Peking - Kedden hajnalban érkezik haza Pekingből a magyar olimpiai csapat utolsó nagy csoportja, több mint 160 versenyző, edző, sportvezető. <br>

mti

A küldöttség hétfőn hagyja el az olimpiai falut, helyi idő szerint kedden 1:20-kor emelkedik a magasba a Hainan légitársaság menetrendszerinti gépe, amely az időeltolódás miatt reggel fél hat körül már le is száll Ferihegyen.

Molnár Zoltán csapatvezető, hogy a repülőtérről közvetlenül a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba mennek, ahol átveszik a csomagjaikat, majd mindenki hazaindul. Hivatalos program, ünneplés ott nem lesz, de a főszereplőkkel lehet beszélgetni. Az eredményesen szerepelt versenyzők és edzőik számára pénteken 18 órakor adnak fogadást a Parlamentben.

A keddi hazautazók között lesz a három csapat, a két vízilabda- illetve a női kézilabda-válogatott, és velük együtt érkeznek a második héten versenyző egyéni sportolók, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság vezetői, szövetségi vezetők, egyesületi elöljárók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!