Olvasói levelek

2008.06.13. 10:49

Köszönet mindenkinek, aki támogatott

"Tisztelt orvosok, nővérek, ápolók, gyógytornászok! Tisztelt vásárhelyi, szegedi lakosok, kicsik és nagyok, fiatalok, idősek, ismerősök, ismeretlenek!"

Tisztelt orvosok, nővérek, ápolók, gyógytornászok! Tisztelt vásárhelyi, szegedi lakosok, kicsik és nagyok, fiatalok, idősek, ismerősök, ismeretlenek!

Január 12-én sportsérülésem volt, amelyet azonnal meg kellett műteni. Elmozdulással járó bokatörést szenvedtem, közel két hónapig csak mankóval tudtam járni. A múlt hét kedden elvégezték a második, egyben utolsó műtétet is.

Ez a 3,5 hónap elég kemény időszak volt számomra, de az emberek nem hagytak cserben, mindennap rengeteg kedvességet, biztatást, támogatást és segítséget kaptam az emberektől – gyerekektől, felnőttektől, idősektől egyaránt. Köszönettel tartozom nekik, hiszen 25 éve sportolok, de ilyen hosszú gyógyulással járó sérülésem még soha nem volt, és ez bizony nagyon megviselt lelkileg. Főleg azért, mert sok versenyről és vizsgáról lemaradtam. De az emberek nagyon sok erőt adtak nekem, így mindezt könnyebb volt elviselnem.

Sokszor mondják: bajban ismerjük meg, kik az igaz barátok. Én bizony álmomban sem gondoltam volna, hogy milyen sokan állnak mellettem, és milyen sokan szeretnek. Nélkülük nem bírtam volna elviselni ezt az időszakot. Sokszor ismeretlen emberek is odajöttek hozzám, és biztattak, azt mondták, hogy fog még szólni a magyar Himnusz nekem, és fognak még értem szurkolni!

Köszönöm minden kicsinek, nagynak, fiatalnak, idősnek, ismerősnek és ismeretlennek a biztatásukat, a támogatásukat és a szeretetüket, amely mindvégig elkísért a 3,5 hónap alatt. Köszönet a szegedi traumatológiai klinika orvosainak, dr. Varga Endre professzornak – lelkiismeretes munkájának köszönhetően újra tudok majd úgy sportolni, mint régen. Köszönet dr. Sós Imrének, a nővéreknek, az ápolóknak és a gyógytornászoknak.

Köszönet mindenkinek, aki bármilyen formában kifejezte, hogy mellettem áll, segít, támogat és biztat.

Balázs Éva négydanos kick-box és TKD-mester,
négyszeres kick-box és TKD Európa-bajnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!