Olvasói levelek

2008.06.03. 18:07

Pázmány Mária emlékére

"Egy jó lelkű, szerető ember jóságát, szeretetét megköszönni, elfeledni sohasem tudjuk. Mária a Máltai Szeretetszolgálat szegedi szervezeténél dolgozott, számos bajba jutott emberen segített. Adományaival jót tett és örömet szerzett nemcsak itthon, hanem Erdélyben is."

Egy jó lelkű, szerető ember jóságát, szeretetét megköszönni, elfeledni sohasem tudjuk. Mária a Máltai Szeretetszolgálat szegedi szervezeténél dolgozott, számos bajba jutott emberen segített. Adományaival jót tett és örömet szerzett nemcsak itthon, hanem Erdélyben is.

És most meghalt, nincs többé. Hiányzik az embereknek mosolya, szeretete, jó szavai, segítsége. Sohasem bántott meg senkit, inkább vigaszt nyújtott mindenkinek. Hiányozni fog a keze munkája. Az emberek, akik szerették és szívükbe zárták őt, most mindannyian gyászolják. Segített a bajbajutott szegény családokon, a gyermeküket egyedül nevelő anyukákon, az idős embereken.

Mindazok nevében, akik szerették és tisztelték őt mondok most köszönetet neki, és szeretettel búcsúzom tőle.

Temetése június 5-én, csütörtökön délután 2 órakor lesz a Belvárosi temetőben.

Tímár Ilona,
Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!