Olvasói levelek

2008.08.12. 11:10

Szolgáltatók: eltérő hozzáállás

"Átjelentéseket intéztem lakóhelyváltozás miatt. Dicséretet érdemel a Démász: udvarias biztonsági őr, megfelelő létszámú ügyintézők. Vízmű: ugyanezt tapasztaltam."

Átjelentéseket intéztem lakóhelyváltozás miatt. Dicséretet érdemel a Démász: udvarias biztonsági őr, megfelelő létszámú ügyintézők. Vízmű: ugyanezt tapasztaltam.

Sajnos a Távhőnél már nem ezt tapasztaltam: sok várakozó, 2 ügyintéző, mire sorra kerültem, közölte, hogy a másik ügyintézőhöz menjek, ő bezár.

Körülbelül 2 órás várakozás, türelmetlen emberek, talán érthető is, az ügyintézőnek meg sok munkája. Munka nélküli világ van, érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet nagyobb létszámmal dolgozni!

Dégáz: szintén sok ügyfél, bal oldalon 2 ügyintéző, a többi esetleg szabadságon van? Itt is, ha 5-6 ügyintéző lenne, nem kellene háromszor visszamenni, de még akkor is hosszan várakozni. Nem hiszem, hogy ezt csak én tapasztalom, a türelmetlenséget, sok várakozást el lehetne kerülni, persze sok minden az ügyintézőknél csapódik le.

Végül is a szolgáltatók nem értünk vannak, kemény forintokat fizetünk, ezért talán gyors, udvarias ügyintézést várnánk!

Csomor Klára,
Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!