Olvasói levelek

2008.09.04. 20:01

A megyeházán nem politikai találkozó volt

"Magyar Anna nem egy politikai párt képviselőjeként, hanem Csongrád Megye Közgyűlésének elnökeként találkozott Thürmer Gyulával."

Magyar Anna nem egy politikai párt képviselőjeként, hanem Csongrád Megye Közgyűlésének elnökeként találkozott Thürmer Gyulával. A Munkáspárt elnöke udvariassági látogatásra jelentkezett be az elnök asszonyhoz, amelynek célja elsősorban az volt, hogy bemutassa a párt megyei elnökét.

A mindenkori megyei elnök kötelezettsége, hogy a társadalmi, politikai és gazdasági élet szereplőivel, civilszerveztek vezetőivel találkozzon. A megyei elnök az egész megyéért felelős, így azért is, hogy a megyében azokat a gondokat megoldja, amelyeket a kormány – saját válsága miatt – nem volt képes az elmúlt időszakban. Ilyen problémák például a vasúti szárnyvonalak megszüntetése, vagy a vidéki oktatás életben tartása. A Csongrád Megyei Önkormányzat programja világos és egyértelmű: az itt élő emberek gondjain enyhíteni és javítani a lakosság élethelyzetét.

Varga Márta szóvivő, Csongrád Megyei Önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!