Ország-világ

2012.07.13. 21:12

11 embert vettek őrizetbe az Exiten

A rendőrség a fesztivál nyitónapján nagyszabású akciót hajtottak végre drogmegelőzési céllal.

Kábítószer-birtoklás miatt előállított tizenegy embert, köztük tíz külföldit a rendőrség az újvidéki Exit könnyűzenei fesztiválon - közölte pénteken a helyi rendőrkapitányság.

A rendőrök csütörtökön, a fesztivál nyitónapján nagyszabású akciót hajtottak végre drogmegelőzési céllal, s ekkor vették őrizetbe a csaknem tucatnyi embert. A hatóságok korábban bejelentették, hogy a vasárnapig tartó rendezvény idején naponta tartanak kábítószerellenes ellenőrzéseket.

Az Exit fesztivált 2000 óta rendezik meg minden évben a vajdasági Újvidéken, a péterváradi erődben. A rendezvény 2007-ben elnyerte a Legjobb Európai Fesztivál díját.

Idén négy nap alatt, 20 helyszínen mintegy 400 fellépő szórakoztatja majd a közép-kelet európai országokból érkező fiatal közönséget. A csütörtöki nyitónapon mintegy 27 ezren látogattak ki a fesztiválra - idézte a B92 belgrádi rádió a rendőrség közleményét.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában