153 gyermek számára adott át Nyilas Misi Pakkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat

A játékokon és édességeken kívül a családok tartós élelmiszercsomagban is részesültek.

A Nyugat-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózathoz tartozó 153 gyermek számára adott át Nyilas Misi Pakkokat a Magyar Református Szeretetszolgálat 2018. december 14-én Tiszaszentimrén.

A játékokon és édességeken kívül a családok tartós élelmiszercsomagban is részesültek. A Nyugat-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat nevében Bujdosó Balázs intézményvezető köszönte meg a szülők szolgálatát, illetve hogy biztonságot és családot adtak ezeknek a gyermekeknek.

Hangsúlyozta: a Nevelőszülői Hálózat közösségének támogatására mindig számíthatnak, a tanácsadók és az intézmény is minden kérésükben igyekszik megoldást és segítséget nyújtani. Fodor Gusztáv kettős szerepben vett részt az alkalmon: a Tiszaszentimrei Református Egyházközség lelkipásztora a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársa is egyben, aki köszöntő szavaiban visszaemlékezett a régió Nevelőszülői Hálózatának indulásáról.

“Amikor néhány évvel ezelőtt elkezdtük munkánkat, még csak 8 nevelőszülővel egyeztettük a részleteket. Mára több mint hatszorosára nőtt az intézmény ebben a térségben, hiszen 43 nevelőszülőt köszönthetünk gyermekeivel együtt. A Magyar Református Szeretetszolgálat fontosnak tartja, hogy ezeket a családokat rendszeresen támogassa, és az adományozók cipősdobozba zárt szeretetével és ajándékaival mi is kedveskedjünk a kisgyermekeknek és fiataloknak.”

Késsel támadt a rendőrökre egy férfi Párizsban
Miután feléjük rohant a késsel, a járőrök lelőtték.
Elhurcolt humanitárius dolgozókat gyilkoltak meg dzsihadisták Nigériában
Egy fegyveres csoport civilszervezetet támadt meg.
Egyre többen vehetnek részt az Erzsébet-táborokban
2016 óta negyvenezerrel nőtt a résztvevők száma.
Varázsoljon gyógyfürdőt otthon!
Az egészségünkért a kádban is tehetünk.
Fodor Ferenc kapta a Tömörkény-díjat
Fodor Ferenc kapta az idei Tömörkény-díjat, melyet a Móra Ferenc Múzeum igazgatója, Fogas Ottó adott át pénteken délután a Fekete házban.
Megállapodásra jutott az Egyesült Államok és Kína
A két ország képviselői bejelentették: nagy előrelépést értek el a kereskedelmi tárgyalásokon.