Ország-világ

2007.01.02. 15:19

A BL-meccsre is készülnek

Az Audi-ETO ma 18 órakor Kiskunhalas ellen a Magvassy- <br > </br>sportcsarnokban játssza idei elsQ mérkQzését. Radulovics kivételével mindenki egészséges, mégis többen hiányoznak a mai meccsen. A klub már árulja a belépQket a BL-re.

Munkatársunktól

Kézilabda

A Kiskunhalas ellen kezdi idei nagy menetelését az elQzQ két bajnokság és Magyar Kupa-sorozat gyQztese, az Audi-ETO. A gyQrieknél kisebb gondot okozott a felkészülés során, hogy Aurelia Bradeanu és Ana Djokic derékproblémákkal küszködött, de hála Holbok Ferenc gyógytestnevelQnek és gyógymasszQrnek állapotuk sokat javult.
Juhász Gabriella és Bódi Bernadett vírusos megbetegedés miatt két hetet is kihagyott a közelmúltban. Bár már mindketten egészségesek, nagy a lemaradásuk erQnlétileg, így szinte biztos, hogy a mai összecsapást kihagyják.
Ugyanez érvényes Radulovics Bojanára, vagyis Q sem lép pályára, igaz, vállsérülése a vártnál sokkal jobb állapotban van, így lehet reménykedni abban, hogy bQ egy hónap múlva akár már Q is ott lehet a csapatban.
Róth Kálmán vezetQedzQ: „A Kiskunhalas egy nagyon masszív csapat, jó iramban kézilabdáznak, a támadásban is nagyon gyorsak, ezért nem lesz könnyq dolgunk, de hazai pályán nem okozhat gondot a legyQzésük. Azért bízom abban, hogy lesz módunk arra, hogy egy-két taktikai elemet gyakoroljunk a hétvégi BL-mérkQzésre.”
Ami még kérdéses, hogy a csapat új szerzeménye, Simona Spiridon pályán lesz-e a mai mérkQzésen. Ezzel kapcsolatban Vanyus Attila klubelnök a következQket mondta: „Amint az európai szövetséghez megérkezik a románoktól a játékengedélye, elhárul minden akadály. Remélem, legkésQbb szerdáig megjön a papír, s már most bemutatkozhat a gyQri közönségnek a játékos.”
A mai mérkQzésen egyébként már meg lehet venni a belépQjegyeket – ülQhelyekre is – a Bajnokok Ligája három csoportmérkQzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában